...racja ceny powalają, płaszcz dzieciecy 200 zł, a zobaczycie jakie kombinezony na zimę drogie, a porządne buty, szkoda gadac
![]()

Niestety, a płaszczyk raczej przejściowy ( w crdl).za sam płaszczyk to przesada
pewnie to zalezy na co sie trafi, ja kupilam 2 lata temu mlodemu kombinezon "zapasowy" i byl ok, bylam z niego zadowolonaA co do zakupów przez internet (zwłaszcz zimowych ) to nie polecam, ja Poli w tamtym roku kupiłam 3 kombinezony, zaden tak naprawdę nietrafiony, chodziła w spodniach i kurtce nie od pary
robię dokładnie tak samoOczywiście spać iść nie chciał, ale widziałam że zmęczony, więc ciach do łóżeczka, smoka do buzi i śpi- z mamą się nie dyskutuje
nie, po kąpieli mnie nie obsypuje, ale mam strasznie wysuszoną skórę, łuszczy się płatami, mimo stosowania emolientów.Markotka, takie uczulenie na nikiel straszne musi być- i obsypuje Cię po takiej kąpieli na całym ciele
to jest wielka przesada!czy to nie lekka przesada, że ciuszki dziecięce są takie drogie?
boksidzie do mojego kuzyna jakąś walkę oglądać
smakowało?Dziś pił bobofrut marchew-jabłko-dynia
to tak jak my, ale chyba już niedługo się przesiądziemy, bo jak Krzysiu nóżki wyprostuje, to jest prawie na stykNa pewno zimy nie przejeździmy w gondoli.
Krzysiu dostał prezent od znajomych-spodenki i body z H&M i do tego dali nam kartę, na której są pieniądze do wykorzystania-to chyba taka podarunkowa.markotka co za karte masz do h&m?
tak zimno w domku?Mąz poszedł zapalić w piecu
na pewnopierwszy raz bede jechala autem z dwojka dzieci, mam nadzieje, ze bedzie ok
Ja dziś obolała, znowu ta rwa czy przepuklina, jak chodzę to boli, jak leżę jeszcze bardziej
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość