zupełnie normalne...moja koleżanka z pracy jest w 5 -tym i zupełnie nic po niej nie wiedać...a ciąża jak najbardziej prawidłowabo u mnie to już 4 miesiąc a narazie nic nie widać brzuszka, to normalne?
moj lekarz pisze 10-11 tydz! a w szpitalu jak byo 13tydz i 3 dzień...to lekarz powiedział ze jestem w 14 tyg...wiec chyba to w ten sposob sie liczyciąży jak jest np 10 tyg i 1 dzień to on pisze że jest to 11 tydzień
Moja lekarka jak i radiolog odnosząc się do wieku ciąży sugerują się skończonymi tygodniami... czyli jak byłabym w 13tc3d to jestem w skończonym 13tcmoj lekarz pisze 10-11 tydz! a w szpitalu jak byo 13tydz i 3 dzień...to lekarz powiedział ze jestem w 14 tyg...wiec chyba to w ten sposob sie liczy
czyli jak skończony 13-tydzień to sie mowi ze sie jest w 14-tym...??? Dobrze zrozumiałam??? ...czyli w tej chwili jestem w 15-tym tyg ciązy??? Tak to mam liczyć???czyli jak byłabym w 13tc3d to jestem w skończonym 13tc
Jeśli to początek ciąży to na wszelkie plamienia lepiej reagować. Tym bardziej właśnie jeśli to początek ciąży. Niekoniecznie nadżerka może być ich powodem.tylko wlasnie te plamienia moga wystraszyc.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość