izabelllla123, no wlasnie ta niepewnosc mnie dobija
kwiatunio, dziekuje kochana
Za pamiecia stawiam za kolejny tydzień i donoszenie ciąży
Rany jak ja bym chciała to chociaż raz powiedzieć .A tutaj wiecznie coś jest i wiecznie brakuje czasu na wszystko.Znów nie mam nic do roboty tylko troszke prasowania i nie wiem co ze soba zrobić
A to witaminy D nie przepisze mi lekarz jakąś mam kupić i jak dawać?jeszcze czeka nas wizyta w aptece-kolejna, bo jeszcze pare rzeczy mi brakuje vita d i k, i emolium
A skurcze masz silne i regularne ? Kurcze byłam pewna że rano to ja tutaj przeczytam wieści że już urodziłaś.hej melduje sie z ranca ja sie wykoncze
dostaniesz od pediatry w szpitalu, jaka kupic jak podawać i w jakiej ilości. Dletego ja nie kupuje teraz doA to witaminy D nie przepisze mi lekarz jakąś mam kupić i jak dawać?
musisz tak daleko mieszkac juz bym stała ze szmatkami i mopem przy bramce, mam energię i nie wiem jak ja spozytkować:-D"szkieletorek"]Rany jak ja bym chciała to chociaż raz powiedzieć .A tutaj wiecznie coś jest i wiecznie brakuje czasu na wszystko.
Zapraszam do mnie to mi pomożesz.
No ja własnie też tak myślałam żde lekarz powie co i jak i wtedy dopiero zakupie.dostaniesz od pediatry w szpitalu, jaka kupic jak podawać i w jakiej ilości. Dletego ja nie kupuje teraz doA to witaminy D nie przepisze mi lekarz jakąś mam kupić i jak dawać?musisz tak daleko mieszkac juz bym stała ze szmatkami i mopem przy bramce, mam energię i nie wiem jak ja spozytkować:-D"szkieletorek"]Rany jak ja bym chciała to chociaż raz powiedzieć .A tutaj wiecznie coś jest i wiecznie brakuje czasu na wszystko.
Zapraszam do mnie to mi pomożesz.
czekamy z niecierpliwością na info. ja jutro mam wizyte prawdopodobnie już ostatnią przed porodem.Ja za niedługo na wizytę jadę zobaczymy co mi powie:)
ja nie musze czekać az mi ktoś powie bo z Majką już tą wiedzę posiadłam, a teraz przepisy sie zmieniły- kiedys lekarz zlecał krople i np na receptę dawał Vigantol (wit D) bo było tak taniej i dawało sie od miesiacaNo ja własnie też tak myślałam żde lekarz powie co i jak i wtedy dopiero zakupie.
dajcie koniecznie znać pomarcz89 napisał/a:
Ja za niedługo na wizytę jadę zobaczymy co mi powie:)
czekamy z niecierpliwością na info. ja jutro mam wizytę prawdopodobnie już ostatnią przed porodem.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość