- podobnie u mnie,chyba,ze okaze sie,ze bedzie synek,to bede musiala ubranka kupowac a po Zuzi sprzedam/oddam -sie zobaczyna tylko pozostanie mi podokupywać butelki, smoczki i kosmetyki ale to dopiero pewnie w styczniu zacznę...

Jedyne co kupie to kolyska,wymarzylam sobie i kupimy

- ja wiem,ze on jest kochany,az sie dziwie,bo ja czasami taka zolza jestemrybko Twoj mąż to diament..tak dbać o żonę w ciązy...![]()

- wazne,ze zdrowawszystko w normie ale dzidzia sie nie pokazała

- to gdzie dziewczynki kapalas?W duzej wannie?I to bedzie wanienka
- a ja lubie przewijak i uzywalismy zawszetego nigdy też nie potrzebowałam...bo nawet nie miałam...

Teraz pierwsze miesiace bede musiala sie meczyc na lozku,bo na kolysce sie nie zmiesci

- dolaczam sieTrzymam kciuki aby tym razem tak bylo &&&

Zal mi tej malej kruszynki,ktora rosnie pod Twoim serduszkiem,ona taka malutka i bezbronna,na swiat sie nie pchala

-ah, kocham Skandynawie hehe

- bardzo duzo,jesli chcialoby sie kupic na raz,a tak raz w miesiacu uzupelnisz sobie czesc rzeczy i do konca skompletujsze wszystkoale za chwilę zastanawiam się ile to wszystko może kosztować,

Byle nie przesadzac i nie kupowac wszystkiego o czym pisza dziewczyny,bo jak widzisz jedni nie lubia przewijaka,inni tak - teraz wszedzie w kolorowych gazetkach pisza ile to rzeczy potrzebnych dla malucha - ja pokupowalam a potem zalowalam,bo wiekszosci rzeczy nie uzywalam

Np dziewczyny pisaly o laktatorze i nakladakch na sutki a w moim przypadku okazalo sie to zbednym wydatkiem

- jaki? Ja tez mam antlantica po Zuzi ale on ma gondole osobno i spacerowke tez z niego sie robiJa mam po Franku głęboki wózek atlantica

- e tak,albo sie wierzy w Boga albo w zabobonyto strasznie przesądny jest że nie powinno sie nic wczesniej kupować.

- moj maz tez sie cieszy ale on mi to tlumaczy tak,ze teraz majac juz dwoje dzieci on juz wszystko swiadomie przezywa,juz wie jak to jest i jest bardziej spokojnyogólnie jest bardziej czuły

- a nie wiem co gorsze,mnie tylko napina i nie moge zwymiotowac a mdlosci mecza caly ranekja od rana w toalecie wymiotuje

- a my nie kupowalismy najdrozszego ale koniecznie chcielismy nowy wozek,kupilismy polski i Andrzej go tak wyeksploatowal,ze nie moglam juz na niego patrzec. Z Zuzka w ciazy juz mi na nowym nie zalezalo - tylko na dobrym i kupilismy tego Atlantica i jestem mega zadowolonakupowalismy wszystko co najdrozsze