[ Dodano: 13-09-2011, 18:52 ]
w tym miesiacu sie ukatrupie

nie dosc ze za badnia na krew i mocz place 180 euro
to za to badanie na wady genetyczne kolejne 150 euro
no i za wizytke 40 euro

czyli 230 euro to na dzien dzisiejszy 1.002 zl

wiesz co, nie wiem za co???? Kiedys sie zepne to wam powstawiam kilka ale dzis juz mi sie nie chce.ja pierdziu,pokaz te wozki,jestem ciekawa za co tyle kasy
Tzn sama nazwa firmy to Bebecar a nazwa modelu to Raider.nie znam tej firmy
tak... bo skonczylo mi sie ubezpieczenie kiedy szef mnie zwolnil z pracy .... Za wszystko musicie placic w Grecji?
heh moja wakacynja salatka ... ale juz mi uszami wychodzi ...Taka typowa grecka, z salata lodowa, ogorkiem, pomiderkami i mnooostwem fety w zalewie z ziolami.
- trzymam za slowo,mam to na pismieKiedys sie zepne
- zaraz zarzuce zurawiaWpiszesz w allegro to wyskakuja.
- zalatwione &&&&&choc oczywiscie kciukow nie zaszkodzi trzymac
- taaa,tylko wiesz....wyciagnij je a nie schabJa juz na jutro zaplanowalam piersi z kurczaka
dokladniejak mam cos zalatwiac przez Konsulat to dostaje goraczki normalnie... zawsze cos chca, 100 papierow, 100 stempli i podpisow
daj przepisJa juz na jutro zaplanowalam piersi z kurczaka w sosie curry
a ja mam taka straszna ochote na granaty ....ale zachcialo mi sie brzoskwinki
Twoj mezu jest mundurowy czy mi sie wydaje?A mi dzis tez nie dobrze,zaraz ide sie walnac do wyrka,meza znowu nie ma,bo w pracy
i to jest wlasnie super. My tu slono placimy... liczi nigdy nie jadlam a granata moze kilka razy, nie wiem dokladnie jak to jest, po kuleczce wcinac, czy jak jablko czy w kawalki jakos pokroic?a ja mam taka straszna ochote na granaty ....![]()
![]()
musze sie pochwalic ze grecja pod wzdgledem owocow jest pierwsza w swoim rodzaju... przez caly roczek swierze owoce
w lato: truskawki,brzoskwinie, nektarynki,winogrona, arbuzy,melony, gruszki,sliwki, jakblka a w zimie: liczi, kiwi, pomarancze, granaty, lotosy.... a najfajniejsze jest to ze wiekszosc ludzi ma je w swoich ogrodkach , tylko nieliczni kupuja owowce z supermarketu
nie raz sie na tym przejechałamTo ja sie juz wiele razy przekonalam ze tanie jest dla bogaczy. co malutko kosztuje, podejrzanie malo, nie moze byc dobrej jakosci i trzeba bedzie szybciej kupowac nowe, albo ladowac w naprawy.
kobieto litości...ależ narobiłaś i smaka...lato: truskawki,brzoskwinie, nektarynki,winogrona, arbuzy,melony, gruszki,sliwki, jakblka a w zimie: liczi, kiwi, pomarancze, granaty, lotosy...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość