moja śpi od 10.30
[ Dodano: 14-09-2011, 11:06 ]
Murchinson teraz akurat pełnia za gorąco to jej na pewno nie jest bo w domuw nocy mamy 18-19 stopni i ona śpi teraz tylko pod cienkim kocykiem
może masz większe puszki?nie wiem czemu mi wychodziło trochę ponad 1,5 puszki na tydzień
ciekawew ogóle Hania ostatnio całkiem goła w nocy się obudziła,ja nie wiem może ona lunatykuje
To daj znać. Mi ostatnio koleżanka kupiła niby 68-74 ale takie wielkie że szok. Chyba pojadę do Woli i kupię sama bo tam w sklepie firmowym są po 5.9zł/para, a normalnie po 13.my też niedługo na spacer idziemy i na zakupy, w polo są rajstopki bawełniane w promocji-zobaczymy czy warte uwagi i kotom żwirek muszę kupić.
wiesz co, bardzo roznie, wlasciwie tak jak Tosia sie domaga, czasu nie sprawdzam, ale sadze, ze najdluzej w dzien to ma przerwe 2-3 godzinnaemilia7895, a ty jak często karmisz piersią?
u nas tez strasznie wieje ale narazie slonecznieZe spaceru przegoniły nas czarne chmury i wiatr co głowy urywa i mało co wózka mi nie przewrócił.
wow, ale roznica, a daleko masz?Chyba pojadę do Woli i kupię sama bo tam w sklepie firmowym są po 5.9zł/para, a normalnie po 13.
fajnie miec taki sklep w poblizuCoś ok.30km. Mają rajstopy z woli i gatty.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość