Pochłaniam lentilki![]()
![]()

[ Dodano: 2011-09-15, 21:12 ]
o widzisz zapomniałam o tymoglądam Dr Housa

oj sobie dogadzasz.... mi strasznie w ciązy coca-cola smakuje, jeszcze taka zimna prosto po otwarciu, mocno gazowanahihi ale sobie dogadzasz ja zjadłam prawie całą pizzę, dwa deserki czekoladowe i wypiłam 0,5l coli
jak cos złowisz ładne to pochwal sie od razuDo Pepco tez sobie wejdę
ja w poniedziałek się wybieram badania porobic i tą nieszczęsną glukoze musze przebrnąćJa dziś do laboratorium na badania lecę, dobrze że to ostatnie juz przed porodem
ja na szczęście nie miałam glukozy badanej bo wiem nawet jakby skończyło sie wypicie przezemnie tego paskudztwa. Nie dość że słodkiego nie lubie to jeszcze taka masakrę pić.a w poniedziałek się wybieram badania porobic i tą nieszczęsną glukoze musze przebrnąć
to odpoczniesz sobie u siostry, my z M. planujemy teraz gdzieś wyjechać na weekend dla relaksu, bo na naszą rocznice ślubu już w 3 pójdziemy na kolacjęwogóle dziś mam zebranie w szkole u Olki a wieczorem czeka mnie przeprowadzka na week do siostry
oj takmi strasznie w ciązy coca-cola smakuje, jeszcze taka zimna prosto po otwarciu, mocno gazowana
całkiem fajna wagaA nie chwaliłam sie wam że moja Niunia wazyła we srodę 3001g
czyli co, mąż zabiera się za remont?a wieczorem czeka mnie przeprowadzka na week do siostry
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość