Gusia90,
iw_rybka, bo to przeważnie jest tak dziewczyny, jak się nic w ciąży nie dzieje, przebiega prawidłowo to każdy gin jest ok, i gdy się chodzi prywatnie to później człowiek pluje sobie w brodę, że tyle kasy poszło, a można było wiele rzeczy kupić dla dziecka, ale jak są komplikacje to dopiero człowiek docenia dobrego lekarza.
U mnie w miasteczku jest jeden lekarz który przyjmuje na kasę chorych i jest w szpitalu, ale to straszny gbur i kilka kobiet już straciło dziecko lub życie przy porodzie. Dlatego na niego się nie zdecydowałam. Jest jeszcze dwóch lekarzy co przyjmują państwowo, ale za to nie ma ich w szpitalu. Za to mój lekarz pracuje w szpitalu ale przyjmuje tylko prywatnie.
I powiem Ci
iw_rybka ja płacę 150 zł za wizytę i badania wszystkie płatne, jest to dla mnie ogromny wydatek ale jakoś pewniej się czuję.
Jak narazie lekarz się sprawdza
[ Dodano: 16-09-2011, 20:09 ]
Zaraz pewnie ktoś powie, że przy porodzie i tak najważniejsza jest położna..., może i tak, ale wiem że ten akurat lekarz inaczej traktuje swoje pacjentki na porodówce.
Co nie zmienia faktu, że strasznie się boję porodu, tego bólu i wogóle. Ale co tam, dziecko wszystko mi wynagrodzi

albo jeszcze bardziej da popalić