szkieletorek, widzę, że będziesz miec córeczkę Lilkę? Oj marzy mi się to imię dla córeczki

heeh może włączył ci się syndrom wicia gniazdka? Czy jak to się tam nazywa.serio tak mnie nosi że sama nie wiem skąd tyle energii mam.Żartujesz.
Kurcze nie chciało by mi sie raz jeszcze tego prać , prasować, układać .
No to do dzieła i starać się o córcie teraz.szkieletorek, widzę, że będziesz miec córeczkę Lilkę? Oj marzy mi się to imię dla córeczki
to mnie by chyba zagadali za moje imiona hihihi. ja zawsze mówiłam, że nie lubię typowych znanych takich oklepanych i nie chciałabym by moje dziecko miało na imię tak jak połowa rówieśników. Co do Doriana to w wieku lat 17 usłyszłam pierwszy raz to imię, spodobało mi sie i powiedziałam wtedy że tak nazwę synka:) I dopiełam swego:)A propos imienia .To wkurza mnie kiedy rodzina , znajomi pytają a dlaczego tak chcesz dać na imię ? No nie wiem dla mnie jakieś dziwne pytanie .Bo oczywiste jest że dlatego że takie mi się podoba.I od razu komentarze ze jakieś wydziwiane jest , że będą na nią brzydko wołać ,,Lilka,, itp.Nosz cholera każde jedno imię można wypowiedzieć brzydko . To juz nie moja wina
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], maximllCeap i 1 gość