Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2011, 07:30

A to ja dziś pierwsza :-D

agaa22, najważniejsze ,że z dzieciątkiem wszystko ok :) a jajeczka może się schowały :ico_oczko:

Moje panny już wstały :ico_zly: a myślałam,że pośpią i będę miała chwilkę dla siebie a tu nici już bajki katują :ico_oczko:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 wrz 2011, 08:44

cześć dziewczyny :ico_kawa:
ja wcinam śniadanko, później jadę do siostry i chrześniaka a popołudniu czeka mnie łączona impreza :) 70 urodziny babci i 18 urodziny kuzyna :) mniam ale będzie dobre jedzonko :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2011, 10:24

Dzień doberek :-)

Wczoraj wieczorem długo nie mogłam zasnąć, a wszystko przez wiercenie się i kopniaki malucha w które się wsłuchiwałam, uśmiechając się za każdym razem gdy je czułam :-) Super uczucie !

Dzisiaj jabłecznik z cynamonem upiekę, na obiad zapiekanka ziemniaczana z mięskiem mielonym. A potem może jakiś spacer.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2011, 11:40

i ja się melduje chociaż nie mam dzisiaj siły na nić :ico_noniewiem: apetytu również nie mam :ico_olaboga: chociaż taki jabłecznik jak Mad robi to bym sobie zjadła :ico_oczko: w ogóle ost znowu zachcianki mi się zmieniły :ico_noniewiem: tak jadłam serek brie tak teraz go nie ruszę ,ale za to i nie wiem jakim cudem i jak to w ogóle możliwe bo nigdy nie lubiłam będąc w sklepie nie mogłam się oprzeć maślance straciatella :ico_olaboga: i jest pyszna :ico_puknij: :ico_szoking: Ale tak jaksię broniłam przed pączkami z jabłuszkiem tak teraz stwierdziłam że o nie ma sensu skoro tak mało przybieram i śmiało mogę je wcinać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A najlepsze jest to że mam pół lodówki w takich mini marsach i tych kokosowych bo mąż mi tego nakupował a mi już ochota na to minęła :ico_szoking:

[ Dodano: 17-09-2011, 11:46 ]
a właśnie widzę i stawiam za kolejny tydzień :ico_tort: :ico_tort: a tak ost rozmawiałam z mamą o porodzie i obie stwierdziłyśmy że na pewno urodzę dokładnie 7.02 bo jak na razie wszystkie dzieci mam urodzone dzień po dniu 4,5,6 o teraz 7 będzie :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2011, 16:31

Ika202, gratki za 17 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja siedzę u siostry i chyba posiedze jeszcze kilka dni bo mój mężu jeszcze wymyślił że łazienkę przy okazji pomaluje a że tam rury olejna bedzie maział to już dłużej musze poza domem zostać bo jestem uczulona na farby olejne i rozpuszczalniki a to tak szybko się nie wywietrzy

zaraz idę w kuchnię gotować bigos i fasolkę dla mojego A, żeby miał co jeść jak pojedzie do pracy :ico_haha_01:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2011, 17:45

wczoraj wróciliśmy późno nocka wyjęta z życiorysu bo Igor do 1 nie spał poźniej spał z nami ale i tak popłakiwał przez sen
a od rana do teraz zrobił 8 luźnych kupek :ico_chory:
teraz chyba juz lepiej bo i zjadł ładnie i sie bawi :)
mam nadzieję ze ta nocka będzie juz ok :ico_sorki: i już skończy się to Igorkowe chorowanie :ico_sorki:

a wiec po usg wszystko ok dzidzia rozwija się prawidłowo wg. lekarza będzie długonoga dziewczyneczka (śmieliśmy się z R. ze modelką zostanie :-D ) serduszko prawidłowe i inne narządy równiez :ico_sorki:
waży na chwilę obecną 581g :ico_szoking: ale lekarz genetyk robiący usg stwierdził że nie powinna przekroczyć urodzeniowej wagi Igora :ico_sorki: wg. niego będzie ważyła ok 3800g :ico_noniewiem:
jedyne co mnie martwi to to ze ta mała spryciara od wtorkowego usg na któym leżała głowkowo zmieniła pozycję i już leży dupką w dół (mam nadzieje ze to tylko taki kaprys w zwiazku z tym ze ma dużo miejsca jeszcze i nim jej tego miejsca zrobi sie mało przyjmie prawidłową pozycję) :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 wrz 2011, 21:26

margolcia zdrowka dla Igorka
ladna panna ci rosnie, u nas tez gin powiedzial ze bedzie dlugonoga
bo dlugosc uda duzo przekracza norme

gabi za 26tc :ico_brawa_01:

ja to sobie mowie ze jak bedzie 30tc to juz z gorki i mala bedzie z nami

kaja ja tez bigos dzis gotuje :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2011, 22:27

margolcia, to dobrze, dzięki długim nogom nie namęczy się tak przy chodzeniu :-D

A ja dzisiaj jakaś taka humorzasta jestem. Jutro powinno być lepiej.
Dobranoc :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 wrz 2011, 09:16

Witam się z niedzielną :ico_kawa: :-)

U nas piękna pogoda więc myślę że może dzisiaj jakiś dłuższy spacerek uda nam się zaliczyć połączony z obiadkiem :-)

Gabi, ojej, zdrówka dla Emilki. Niestety teraz taki okres że co chwile będą dzieciaczki coś łapać :ico_olaboga: Ja od trzech dni piję razem z Emilą wodę z miodem na czczo. Niedobre to strasznie ale podobno skuteczne :ico_noniewiem:
Mad., jak humorek? Mam nadzieję że lepszy :ico_oczko:
ja to sobie mowie ze jak bedzie 30tc to juz z gorki
dokładnie :-)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2011, 09:20

Witam moje Drogie :-)
Emilka wstała zasmarkana
dużo zdrówka dla niej :ico_sorki: :ico_sorki:
Beatka78 napisał/a:
ja to sobie mowie ze jak bedzie 30tc to juz z gorki
dokładnie
z górki jest to prawda, ale czas sie niemiłosiernie wlecze, dokucza coraz wiecej rzeczy :-(

Pogoda ladna i wietrzna, to dobrze bo pranko nie zdążyło mi wczoraj wyschnąć do końca więc może dzis się uda :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”