dobry wieczór!
Ja w końcu mam wolny wieczór:) mój maz pracuje na nocki wiec jak ma wolne to staramy sie jak najeiecej rzeczy i czasu spedzac razem....tym razem wybralismy sie na spacer jesienny, zaliczylismy tez Zoo i Ikee:)
no ale dzisiaj juz koniec laby, maz juz pojechał a my z filipnkiem sami w domu...i tak do czwartku
ale od czasu do czasu lubie takie samotne wieczory:)]
Beatka78, Sliczny brzusze

taka zgrabna piłeczka....ja tez mam podobny i kształtem i wielkoscia, choc moze odrobine juz wiekszy...
i ja tez mam problem z depilacja...masakra jakas

przy filipie do ostatnich tygodni radziłam sobie sama a teraz musialam prosic męza

Brzuchol nie wydaje mi sie duzo wiekszy niz w pierwszej ciazy, moze tylko troszke nizej jest i dlatego ten kłopot
A pisałyscie tez o pozycji dziecka...no mi te 3 tygodnie temu powiedzieli, ze mała jest glówka w doł, po czym radiolog jak szukala piec minut póxniej główki to znalazła ja na wysokosci bioder...wiec mysle, ze Mała sobie pływa

choc zdecydowanie czesciej i mocniej wyczyuwam kopniaczki nisko, nawet bardzo nisko...a jak leze w nocy na łózku na boku, na jednej czy na drugiej stronie to dokładnie czuje gdzie ona jest:))) i jak zmieniam pozycje to musze ja "zabrac "ze soba czasami...Fajne uczucie...ale za Chiny nie umialabym stwierdzic gdzie ma pupke a gdzie główkę
no nic, uciekam na razie bo musze filipka z wanny wyciagac i do łózka pakowac...a potem czeka mnie wlasnie "wieczór pieknosci"-pazurki trzeba piłowac i moze nogi ogolic....a tak bardzo chce mi sie spac