no z tą smółką różnie bywa, po terminie jelitka mogą sie opróżnić i wody zielone wtedy, czasem dzidzia wydala z pierwszym płaczem na brzuch mamy, ja miałam szczęście i Maja w pampka już zrobiła
Fajnie że moge z wami pogadać na każdy temat, zawsze cos doradzicie, wspieracie w trudnych chwilach, mozemy sobie razem ponażekać i wymienic doświadczeniami. Fajnie mi tu z Wami
ja tak samo w pierwszej ciąży, wiele można sie dowiedzieć od koleżanek no i ponarzekać razem na skurczyki
to nie wiem wierzę na słowo. Ciekawi mnie jaka niunia jest duża a zapomniałam spytać. Czy zmiesci sie w ubranka na 56 czy trzeba wieksze
na wypis ze szpitala brac.
zmieści sie na pewno
jak mówisz ze około 3500kg powinna miec, to 56 spokojnie zabierz
Maja jak sie urodziła miała 57cm a jednak ciuszki na 56 takie wielkie sie wydawały, przez pierwszy tydzień to nie wiedziałam co zakłądać bo i tak wszytsko duze mi sie wydawało
luźne bardzo
miałam przy sobie w szpitalu też zestaw ciuszków na 52 na wcześniaka, ale dałam koleźance z sali, bo jej córka miała 2500kg przy wypisie a ona ciuszki wszystkie takie duze miała 56 i większe wiec jej dałam komplecik na wyjscie
62 to bym zabeała jednak jak dziecko duzo powyzej 4kg miałoby mieć, Maja ten rozmiar nosiła dopiero jak ważyła 4800
wiadomoż eniektóe 56 jak 62 wychodzą i na odwrót, bodziaki i spodenki zabierz najmniejsze jakie masz w domu