Witam nowa mamusie! Widze ze Twoj synek ma tyle co moja mlodsza corcia, bedziemy wiec mialy taka same roznice wieku miedzy dzieciaczkami!
Milego dnia!
trzymaj sie ... tez tak mialam ... czasami nawet wymiototwalam po kawie ale juz mi przeszlo... w moim przypadku mam bardzo niskie cisnienie i czasami az mi sie kreci w glowie i slabo sie czuje a jak napije sie kawy to cisnienie wzrasta i czuje sie lepiejNie moge napic sie kawy,bo po kawie mam jeszcze wieksze mdlosci,ehhh
A u nas trochę inna sytuacja. Mieszkamy na wsi, ludzie są inni..., siostra mojego K nie ma ślubu, miał być w lipcu 2012 a teraz się okazało, że w ciąży no i teściowa wielce obrażona chodzi, że nieślubne dziecko córka będzie miała. Ślub pewnie przesuną ale teraz szwagierka strasznie smutna że tak rodzice zareagowali..., mnie zresztą też przykro, bo mi nadskakują a ją dziwnie zaczęli traktować. Jak w jakimś ciemnogrodzieale jaja moja szwagierka tez w ciąży ma na 9 marca termin też bedziemy razem wózki pchaly :) najlepsze że tescie to sie cieszą bo jak mieli tylko Franusia tak teraz w przyszłym roku dwoje sie urodzi :)
zadzwon i upewnij sie ....ale na bank wszytsko jest okale martwi mnie co innego - biore luteine od 5 tygodnia, co jakiś czas mam takie lekko brązowe plamienia szczególnie rano, wczoraj nie było a dziś były...byłam w czwartek u lekarza, serdszuko biło i wszystko było ok a ja się znów boję...chyba będę dzwonić do tego mojego lekarza...
wyspisz sie, wyspisznie wiem czy sie kiedys wyspie
dziekuje, mam nadzieje ze w krotce tez sie pochwaliszkingoza, dopiero doczytalam reszte, sliczny masz brzuszek
ze wzgledu na to ze mieszkamy z moimi rodzicami to tata kąpał Krzysia ale bardzo chcial i sprawialo mu to wielka rdoscczy po narodzinach waszego pierwszego dziecka, ktos wam pomagal przy dziecku,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość