Oto niektóre pozy zasypiania mojego syna
Hi,hi, hi u nas podobnie tylko bardziej po skosie no i piesek pod ręką musi być.
Pomyśl o odkurzaczu centralnym bo w takim domu to super sprawa.
sto lat sto lat niech zyje zyje nam!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
wszystkiego najlepszego kochana!!!
Ja się też przyłączę do życzeń-zdrówka i szczęścia :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
A kawkę za chwilę poproszę bo teraz spijam zieloną od Ciebie.
a jak często dawałaś?
My kleik musieliśmy dodawać do każdej porcji mleka jak zagęstnik-na 150ml była 1 miarka od mleka kleiku-tak kazała nam pediatra. Kaszka była wieczorem ale nie zawsze (oczywiście w tej porcji mleka nie było wtedy kleiku). Mateuszek był wtedy jeszcze za mały by podawać mu słoiczki, zresztą on nadal ich nie tyka.
A jak ulewanie Krzysia? Butki fajne ale ja wole trochę niższe na co dzień.
dziewczyny nie wiem czy Was kiedys juz pytala o taki odkurzacz robot?
Oglądałam kiedyś odcinek Pani gadżet, w którym porównywali 3 takie odkurzacze (różne ceny, różne funkcje). Wiem, że któryś był nie za bardzo ale nie pamiętam, poszukaj może tego na vod. Fajny, szczególnie jak nie ma się czasu żeby biegać i samemu odkurzać, i dużych powierzchniach. Jak zmieniłam ale na zwykły.
tak sie zastanawiam czy na takich lugich szpilach potrafilabym chodzic
Trochę ćwiczeń i dochodzi się do wprawy a potem można w zawodach "bieg na szpilkach" barć udział
[ Dodano: 20-09-2011, 11:44 ]
teraz to juz raczej nie problem kupic buty, chociaz najwiekszy wybor w rozm.37-38 jest
Pod warunkiem, że ma się niskie podbicie inaczej trzeba się nachodzić.
[ Dodano: 20-09-2011, 11:53 ]
Na obiad marynuje udka kurczaka i upiekę w rękawie.