a ja już bardzo dobrze:)Marcz jak się czujesz? Jak dzidzia .
A dzidzia też nie najgozej:)
Dzisiaj w nocy trochę była bardziej marudna ale tak to spokojne dzieciątko:)
Właśnie się obudziła:)
ja używałąm Emolium, to prawie to samo, i nie używałam mydła już do tegoDziewczyny bo mi się tak przypomniało teraz. Uzywała któraś z was do kąpieli Oliatum??
Używałyście przy tym jeszcze mydła do mycia czy tylko w tym myłyście??
ogórek wzdyma to bym sie wstrzymała z tym ale pomidorek- spróbuj za pare dni, jak jej nic nie bedzie to jedz do woli, nie każde dziecko na pomidory uczuloneCiężko tak kanapeczki bez pomidorka czy ogóreczka:) Ale cóż wolę się te dwa miesiące przemęczyć niż żeby mi dzieciątko miało cierpieć:)
Ostatnio mówili w tv że teraz jest najgorszy okres bo jesteśmy przyzwyczajeni do gorąca i nadal chodzimy wyletnieni jak tylko słonko wyjdzie a jednak powietrze już nie te i że teraz jest ciężki czas na przeziębienia.katar ją meczy znowu, a myslałam ze juz jej przechodzitaka pogoda ze wszystko wraca
Oj tak tu się zgadzam że tamte szklarniowe i sztuczne prędzej mogą uczulić niż te nasze.pomidorek- spróbuj za pare dni, jak jej nic nie bedzie to jedz do woli, nie każde dziecko na pomidory uczulone
korzystaj póki sa nasze niepryskane, na zime tylko szklarniowe będąa one sztucznie pedzone to i uczulać mogą bardziej
Jejku strasznie mi przykro bo musi być ci bardzo ciężko być w tej chwili.Ale my jesteśmy chociaż myślami z tobą.szkieletorek ja jestem rozwódką A tego mojego to chyba przerosło to ze bedzie 3 dzieci w domu,w zasadzie na poczatku idealny był a teraz niewiem co mu odwaliło
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość