a ja już bardzo dobrze:)Marcz jak się czujesz? Jak dzidzia .
A dzidzia też nie najgozej:)
Dzisiaj w nocy trochę była bardziej marudna ale tak to spokojne dzieciątko:)
Właśnie się obudziła:)
ja używałąm Emolium, to prawie to samo, i nie używałam mydła już do tegoDziewczyny bo mi się tak przypomniało teraz. Uzywała któraś z was do kąpieli Oliatum??
Używałyście przy tym jeszcze mydła do mycia czy tylko w tym myłyście??
ogórek wzdyma to bym sie wstrzymała z tym ale pomidorek- spróbuj za pare dni, jak jej nic nie bedzie to jedz do woli, nie każde dziecko na pomidory uczuloneCiężko tak kanapeczki bez pomidorka czy ogóreczka:) Ale cóż wolę się te dwa miesiące przemęczyć niż żeby mi dzieciątko miało cierpieć:)
Ostatnio mówili w tv że teraz jest najgorszy okres bo jesteśmy przyzwyczajeni do gorąca i nadal chodzimy wyletnieni jak tylko słonko wyjdzie a jednak powietrze już nie te i że teraz jest ciężki czas na przeziębienia.katar ją meczy znowu, a myslałam ze juz jej przechodzi taka pogoda ze wszystko wraca
Oj tak tu się zgadzam że tamte szklarniowe i sztuczne prędzej mogą uczulić niż te nasze.pomidorek- spróbuj za pare dni, jak jej nic nie bedzie to jedz do woli, nie każde dziecko na pomidory uczulone
korzystaj póki sa nasze niepryskane, na zime tylko szklarniowe będą a one sztucznie pedzone to i uczulać mogą bardziej
Jejku strasznie mi przykro bo musi być ci bardzo ciężko być w tej chwili.Ale my jesteśmy chociaż myślami z tobą.szkieletorek ja jestem rozwódką A tego mojego to chyba przerosło to ze bedzie 3 dzieci w domu,w zasadzie na poczatku idealny był a teraz niewiem co mu odwaliło
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość