ach ci męzowie, mój nie ingeruje, ale chyba jednak pójdziemy... Nie sympatyzuje z konkretna partią, dlatego mam problem, ale chyba zagłosuje na człowieka, nie na partię.
a ja ide zagłosować na platforme, bo sporo zrobili przez swoja kadencje. Wiadomo ze ich opozycja opluwa, ale ja tak na zdrowy rozum biore te wybory, porównałam sobie co się zmienilo teraz i w jakim tempie, a jak się zmienialo kiedys. Podobaja mi się te zmiany na slasku, ile placow zabaw powstalo, żeby można było wyjsc z dzieckiem, albo nowych zlobkow i przedszkoli . to sa dobrze zainwestowane pieniadze, doceniam to i chce żeby to oni dalej inwestowali :)
jak dla mnie to zawsze są "obiecanki cacanki a głupiemu radość" a po wyborach mają nas w nosie i "każdy sobie rzepkę skrobie" - ja nie wiem na kogo będę głosować muszę poczytać te ich obiecanki
jak dla mnie to zawsze są "obiecanki cacanki a głupiemu radość" a po wyborach mają nas w nosie i "każdy sobie rzepkę skrobie"
zgadzam sie.
dlatego ja nie interesuja sie polityka bo oni jakos nadzwyczaj sa mili przed wyborami i mowia to co chcemy uslyszec.
powinno sie patrzec na to co zrobili przez lata a nie co jest na 2 msc przed wyborami.
ja już od dłuższego czasu jestem za PO, oczywiście przez lata swoich rządów nie zrobili wszystkiego, co obiecali, ale trudno jest posprzątać w 5 minut bałagan, który ktoś robił godzinami. Kalisza uważam za bardzo mądrego i inteligentnego faceta, jednakże jego partia zupełnie mnie nie przekonuje.
Mi tez nie chce się wierzyć tym obiecankom. Dlatego przy wyborze będę kierowała się tym co konkretna osoba już zrobiła. Jeśli była w sejmie, to na ilu głosowaniach była, za czym głosowała itd.