chce się poprzytulać do mamusiMaksio jest dzisiaj bardzo absorbujący...mata- nie, łóżeczko- nie, leżaczek- nie, mamy rączki- tak może być
[ Dodano: 20-09-2011, 16:21 ]
Milenka właśnie spać poszła
dzisiaj pani prezes mi oznajmiła, że nie wrócę na swoje stanowisko, a pójdę pracować do wydziału karnego-najgorszy wydział w sądzie
Co do butów, to ja się urodziłam w szpilkach, w innych butach nie umiem chodzić
raczej nie, bo jedna kobietka z tego wydziału odchodzi na emeryturę i ja mam przejąć jej obowiązkiale może to tylko tymczasowe
nie no, na plażę mam japonki, w domu też chodzę w płaskich kapciachto tak jak moja koleżanka, ona na plaże nawet klapki kupowała na jak największej koturnie
no tak właśnie myślę, że teraz nie ma to za bardzo sensu.Co do gastro to chyba bym nie kupowała
Tak, ja też jestem zarejestrowana na Bebilonie. Podejrzewam listonosza (już kiedyś tak było) bo dziwne że dzwonią do mnie z ofertami funduszy, przysyłają katalogi, na maila tez dostaję jakieś informacje a próbek nie (choć w naszym przypadku to i tak mały nie je więc to bez różnicy).Murchinson ja zarejestrowałam się na stronie Bebilonu, Bobovity i wpisałam w wyszukiwarkę "niebieskie pudełko po porodzie"-tam też się zarejestrowałam. Może Twoich ankiet nie wysłali
poważnie?Podejrzewam listonosza (już kiedyś tak było
Niestety tak. Skończyło się awanturą na poczcie-raz moją, drugi raz koleżanki (z bloku obok). Nie wiemy czy listonosz czy może komuś na poczcie były potrzebne. Potem w skrzynce znalazłyśmy oprócz aktualnych gazet te które niby "niedoszły" ale bez dodatków.poważnie?
Tak, pod koniec maja. Też próbowali mi wcisnąć ale zbyłam tekstem, że 3 pary to na targu kupię za 4 zł i dziękuję za ofertę. A tak serio to wiedziałam o tej firmie od ciotki-ona dała się nabrać i przysłali jej najpierw te 3 pary za 19.99, a po miesiącu 5 za ponad 200zł. Nie odebrała tego i kazał im to odesłać. Ja to przez maja odebrałam chyba z 500 takich telefonów z różnymi ofertami.A dzwonili do Ciebie z ofertą bielizny?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości