Witam witam
Ja wczoraj wyladowalam w szpitalu, robili mi KTG, wychodza regularne skurcze co 7 minut ale jest tam jakaś skala i dopiero jestem na 5 a do 10 daleko jeszcze więc posłali mnie do domku, po badaniu wiem że mam miękką szyjkę, ale ujście całkowicie zamkniete, wymioty i biegunka, gin stwierdził że to przepowiada porod.
Generalnie nospę mam wziąć jak nie mogę spać lub apap. Wczoraj dostałam mega zastrzyk nospy w szpitalu ale podziałał do 3 w nocy i znów sie męczyłam. Powiedział gin że te skurcze zmiękczaja szyjkę i albo przejda albo spowoduja rozwarcie. W czwartek mam znów KTG. Robili mi KTG 30 minut ale przy badaniu ginekologicznym myślałam że zjadę z fotela
Do szpitala mam się zgłosić jak będę miała mocniejsze skurcze i co 5 minut, albo odejda mi wody, albo krwista wydzielina /czop/ a poki co mam się męczyć bo mogę urodzić za 2 dnia albo za 3 tygodnie
No i doopka teraz męczarnia mnie czeka
[ Dodano: 21-09-2011, 08:08 ]
Tak czytam co piszecie odnośnie fotelika, u nas w Bielsku jak dzwoni sie do dyspozytorni taksówek mozna zamówić sobie taxi która ma na wyposażeniu fotelik dzieciecy warto zadzwonic i spytac czy takowa jest w danym miescie i czemu nie skorzystać
[ Dodano: 21-09-2011, 08:42 ]
Elibeli u nas tak samo bez fotelika nie wypuszcza dzieciaka, nie obchodzi ich czy cię stac czy nie. Ma być fotelik/nosidełko wpinane do auta z apsami bezpieczeństwa dla dziecka. Ja nawet specjalnie pokupiłam śpiworki dla dziecka z dziurami na przeciagniecie pasów. Nie chcę zobaczyć mojej kruszynki jak jedzie bez pasów
[ Dodano: 21-09-2011, 08:45 ]
Na alle. sa nawet foteliki po 25zł uzywany bo uzywany ale jest. tak samo na tablicy tez po 20-35zł
[ Dodano: 21-09-2011, 08:45 ]
albo faktycznie od kogos pozyczyć
[ Dodano: 21-09-2011, 08:46 ]
SANDRUSIA chyba jednak Cie nie pociagnę za sobą, bo doopka ze mnie a nie rodzaca