wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2011, 14:46

witam!!!
ja dzis sie masakrycznie czuje, mdlosci mecza i caly czas bym spala.
bylismy dzis od rana z mezem w mojej pracy zlozylam wypowiedzenie i za 2tyg moge zaczac prace gdzie indziej i odebralismy stol, wieczorem bedziemy skladac,

NICOLA_1985

20 wrz 2011, 15:07

Martalka 100 lat dla chłopaków :ico_tort: :-D :ico_brawa_01:
wisnia niedługo mdłości się skończą i będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem :ico_sorki: :ico_haha_01:
pochwal się co to za stół kupiliście! :-)
no i masz już coś na oku z tą nowa pracą?

tibby a jak mężu Tobisia usypia? :-) może on będzie miał konsekwencje w południe usypiać a Ty wieczorem :-)

mój Krystian poszedł spac 40 minut temu bo nie miał w ogole zamiaru spac i juz słysze, że sie obudził...
dzisiaj moje dzieci dają mi wycisk :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 wrz 2011, 16:39

NICOLA_1985, też użył wózka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2011, 17:09

niedługo mdłości się skończą i będziesz się cieszyć rosnącym brzuszkiem
z zuzka mialam cala ciaze wymioty i mdlosci.
a co do stolu to jeszcze jest nie zlozony bo maz w pracy jest
a co do pracy to chodzi mi glownie o ubezpieczenie a w tamtej pracy konczy mi sie umowa

NICOLA_1985

20 wrz 2011, 21:57

NICOLA_1985, też użył wózka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
dobre to macie :-D ale i tak lepiej niż jakby go na rękach usypiać nie? :ico_oczko:
z zuzka mialam cala ciaze wymioty i mdlosci.
a co do stolu to jeszcze jest nie zlozony bo maz w pracy jest
a co do pracy to chodzi mi glownie o ubezpieczenie a w tamtej pracy konczy mi sie umowa
pocieszę Cię , że każda ciąża jest inna ja np. przy karolinie zwymiotowałam może ze dwa razy a przy krystianie codziennie siedziałam z głową w kiblu :ico_oczko:
a co to za stół ? taki do kawy czy obiadowy? :-)
no tak ubezpieczenie ważna rzecz :-) mnie mąż ubezpieczał u siebie na kopalni bo ja nie pracowałam tzn. pracowałama le pierwszy raz bez umowy pilnowałam dziecka a drugi raz byłam na stażu więc nonono blada nawet sie nie załapałam na płatne macierzyńskie :ico_noniewiem:

ide się walnąć do wyrka bo jutro rano Karoline do przedszkola musze zaprowadzić i musze wziąść ze sobą Krystiana bo S. wróci dopiero przed 9.00 z pracy bo ma na nocke więc nie bede miała z kim młodego zostawić .. rano musze wcześniej wstać żeby ich oboje naszykować do wyjścia

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

21 wrz 2011, 08:57

Komu :ico_kawa: ? :-)

wiśnia, 3-m się - mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej i niedługo nie będziesz wymiotowała :ico_sorki:

Nicola, Ty już pewnie wróciłaś z przedszkola :ico_oczko:

U nas dzisiaj znowu pochmurno, ale zapowiadają ciepły dzień - ja mam troche załatwień na miescie to Teściowa przyjdzie do Dawisia.
A propos stołu - mi się marzy taki jeden kawowy, który idealnie by się sprawdził w pomieszczeniu gdzie nie ma za dużo miejsca, a nadawałby się dla goszczenia i mniejszej i większej liczby gości :-)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

No i wogóle strasznie podobają mi się meble w takim stylu :-)

NICOLA_1985

21 wrz 2011, 10:38

super stoliczek :ico_brawa_01: :-) mi tez sie podoba :-D moja mama ma fajny stół z agaty z półkami i szufladami super jest ale nie umiem go znaleźć z ich stronie ani na innych stronkach

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2011, 11:31

:ico_kawa: ?

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2011, 15:16

kawki? nieee... ja z wiśnią na spółę soczek sobie walnę :ico_szoking:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2011, 15:21

Witajcie my po długim spacerku :-D pogoda u nas zdecydowanie sie poprawiła
wychodziliśmy o 10 to było jeszcze bura ale juz po 14 wracaliśmy z pięknym słoneczkiem az zal było wracać ale Bartoszek juz był zmęczony i chciało mu sie spać
- on chrapie Jula robi kotka z darów jesieni
zebraliśmy kasztanki liscie jarzębinkę patyczki i teraz tworzy :-D
a ja robie pranie może mi raz dwa obeschnie choc juz wieczorek niedaleko :ico_noniewiem:
julchik22,
stoliczek naprawdę fajny teraz mozna fajne i funkcjonalne mebelki zakupić :ico_haha_02:
wisnia3006, mam nadzieje ze jednak w tym przypadku bedzie inaczej w końcu zawsze sie mówi ze każda ciąża i dziecko jest inne
i tego z całego serca Ci życzę obys sie nie musiała męczyć
oki jak na razie to zmykam szykowac obiadek bo mój dzis wcześniej do domku wraca
tylko jeszcze kuknę czy Sandrusia sie juz rozpakowała

Wróć do „Przedszkolaczki”