Dzieki, druga kawa postawiła mnie na nogi i ból przeszedłMurchinson, z głową lepiej?
Też tak uważam i dlatego Mateusz będzie chodził na jakieś zajęcia sportowe ale jeszcze nie wiem na co, mamy czas. Grunt by się ruszał a nie siedział przed kompem lub tv.Murchinson trzeba szczepić dziecku od małego miłość do sportu i ćwiczeń, nie będzie problemu na starość
jeszcze będziesz Maksiowi gotowaćAniu, ale pyszności gotujesz Malutkiej, też już bym chciała Maksiowi gotować, ale ciągle uważam, że jeszcze za wcześnie- najwięcej co zjadł to pół słoiczka marchewki z jabłuszkiem, daje mu od czasu do czasu.
to może 2 szybciej wyjdzieMaksiowi przebiła się już prawie dolna 2ka Jest biała kropeczka i bardzo białe dziąsła. A jedynek jak nie było tak nie ma
jeżeli będzie chciał,bo to ma być jego wybór nie waszdlatego Mateusz będzie chodził na jakieś zajęcia sportowe ale jeszcze nie wiem na co, mamy czas.
Zgadza się, jego wybór ale przykład idzie od rodziców, a my siedzącego trybu nie mamy. No ale różnie może byćjeżeli będzie chciał,bo to ma być jego wybór nie wasz
U nas nadal tyle samo-opuchnięte 1 dolne, górne(tu jedna delikatnie widoczna biała kreseczka) i 2 na dole ale nic nie wyłazi.to może 2 szybciej wyjdzieMaksiowi przebiła się już prawie dolna 2ka Jest biała kropeczka i bardzo białe dziąsła. A jedynek jak nie było tak nie ma
u nas na razie 2 kreski na dolnych 1 ale jeszcze nie wyszły
Już jest (nogami majta na wszystkie strony), jeszcze mało mobilny i raczej znajduje go tam gdzie położęMurchinson, to pewnie Mati też ruchliwy będzie
Zima się zbliża, brr, to zwierzaki zaczynają się chować. Mojej koleżance wlazła kiedyś do pralki (pralka ładowana od góry, wlazła między bęben a obudowę) i trzy dni skubana siedziała. Pułapki ustawiali a ta się złapać nie chciała. W końcu wynieśli pralkę przed dom i uciekła.od wczoraj mam polowania na myszy
wczoraj 2 a teraz właśnie w kuchni ustawiłam i poszłam do pokoju,zdążyłam dzieci przebrać i się złapała ale to pewnie dopiero początek w zeszłym roku to 15 sztuk wytłukliśmyA złapałaś już jakąś? Hania się, nie boi?
O matko i córko!!! Nie mów, że ja będę miała podobny problem w moim domku??w zeszłym roku to 15 sztuk wytłukliśmy
My właśnie też tak uważamy. Ja planuję Maksia zapisać od Małego na parę rzeczy, a później wybierze sam co najbardziej go interesuje.Też tak uważam i dlatego Mateusz będzie chodził na jakieś zajęcia sportowe ale jeszcze nie wiem na co, mamy czas. Grunt by się ruszał a nie siedział przed kompem lub tv.
U nas to samo! hihi wierci się jak wiertarka raz na brzuszek i spowrotem na plecki, ale ogólnie uwielbia na brzuszku i próbuje pełzać.aniawlkp86 napisał/a:
Murchinson, to pewnie Mati też ruchliwy będzie
Już jest (nogami majta na wszystkie strony), jeszcze mało mobilny i raczej znajduje go tam gdzie położę
ja sie panicznie bojęod wczoraj mam polowania na myszy
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość