hej
Pogoda u mnie cudna, teraz wyszło słoneczko, byłyśmy z psem na spacerku, Liwia w chuście oczywiście-mogłaby godzinami chodzić, tylko mnie coraz cięzej
Jutro mąż założy spacerówkę zobaczymy, czy sie jej spodoba
Byłyśmy tez na zakupach spożywczych, kupiłam parę słoiczków z owockami
fajnie,że dłużej pospała,może tak częściej będzie
oby
u mnie nocka znowu kiepska, Krzysiu wiercił się i popłakiwał, o 3:30 obudził się
ja uważam, że to przejściowe, tak ja sama pisałaś to skok rozwojowy.
Fotki z misiakiem słodkie
NOWA a jakbyś nie szła od razu do Liwki jak się obudzi i zaczyna płakać
nie wchodzę od razu, dziś zasypia prawie bez protestów, zalicza już drugą drzemkę (śpi 30 min.), wcześniej spała 45.
u nas jak dzisiaj mała przed 2 wstała to zasnęła dopiero przed 4
oby dzis było lepiej
Emilia i jak Marcelowi idzie nauka angielskiego?
wg mnie i pani bardzo dobrze, sporo juz umie kazdemu moge polecic ta metode
w przedszkolu maja 2 razy w tygodniu angielski i w sumie nie wiem co maja, Marcel nic nie mowi
To Marcel ma w pkolu metodę Helen Doron, czy dodatkowo chodzi???, ja tez same pozytywne opinie o tej metodzie słyszałam
Z Poli tez bardzo cięzko cokolwiek wyciągnąć
, na prawie każde pytanie odpowiada "nie wiem" albo coś zmyśla, np., że na obiad była zupa malinkowa
.
u nas nocka też taka sobie- przez katar- chociaż nie jest taki uciążliwy jednak przeszkadza
duzo zdrowka dla Maksia
Moja szafa na jesień też uboga
a ja sukcesywnie gromadzę
, bo jak pójdę do pracy, to za wiele czasu na zakupy nie będę mieć, muszę jeszcze kupić płaszczyk zimowy, no i kozaki upatrzyłam, ale są drogie, ale może mąż wspomorze
Zrobiłam mu zupkę i...może startować w konkursie plucie na odległość Kiedy on się przekona do tego jedzenia?
przyjdzie z czasem
, a deserkami też pluje???
[ Dodano: 22-09-2011, 14:44 ]
Widziałam u nas takie cienkie kombinezony na jesień, jak nie zapomnę to sprawdzę dzisiaj ile kosztują, właśnie takie welurkowe. Może to i dobre rozwiązanie na jesień zamiast kurtki.
Zdecydowanie lepsze
, przede wszystkim szybsze, no i wszystko masz zakryte nie trzeba zakładać rajstopek, butów itd.
[ Dodano: 22-09-2011, 14:46 ]
No i już sie obudziła, 40 min.