ja nadal w dwupaku

izuś_85, jak będę rodziła to an pewno napiszę do Ciebie smska :ico_buziaczki_big:
co do szpitala i opiek nad dzieckiem to ja muszę mieć swoje pampersy i chusteczki, ciuszki są szpitalne, potrzebuje swoje na wyjazd do domku

No ale po jakiemu to to robi ?To nie może wcześniej dać znać i przełożyć wizyty jak wolne sobie bierze ? Tez bym była zła.Przemek ma dziś wolne mieliśmy isc razem na wizyte do gina, na usg tej nereczki ale gin znów wzioł sobie wolne
To samo miałam wczoraj pisać bo mi po głowie chodziło.ja mam wrazenie że jak złapie jedną z nas to reszta ruszy tempem ekspresowym i bedziemy rodzić jedna po drugiej
po takiemu on to robi ze u nas na osiedlu przyjmuje z NFZ, wiec mam do niego blisko i nic płacic nie musze, ale przyjmuje tu tylko w piątkiNo ale po jakiemu to to robi ?To nie może wcześniej dać znać i przełożyć wizyty jak wolne sobie bierze ? Tez bym była zła.
Aaa no tak nfz wiec wszystko wyjaśnia .Ważniejsze sa te pewno co prywatnie przychodzą.po takiemu on to robi ze u nas na osiedlu przyjmuje z NFZ, wiec mam do niego blisko i nic płacic nie muszeNo ale po jakiemu to to robi ?To nie może wcześniej dać znać i przełożyć wizyty jak wolne sobie bierze ? Tez bym była zła.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość