Gosiu mnie nie zachwycił.właśnie czytałam opinie że niespecjalny ten film.
Ja widziałam.. film nie jest zły, chociaż mnie nie wciągnął (na niektórych się wlepiam w ekran), momentami miałam wrażenie, że niektóre sceny są za długie i za nudne - zwłaszcza jak były sceny ataku małp. Po poprzednich częściach z lat '60 i '70, które mi się podobały, chyba spodziewałam się czegoś lepszego.. Ale ogólnie, nie żałuję, że obejrzałam. Myślę, że warto, jeśli ktoś zna poprzednie części. Moja opinia może też wynikać z tego, że ostatnio pochłaniam horrory i może mi się gust już wykrzywił ;) ;)nie oglądałam ale słyszałam że warto. Daj znać jak obejrzysz.Ktoś już oglądał nową Planetę Małp? Warto?
Też czekałam na Druhny, ale nie byłam jeszcze w kinie. Choć po waszych opiniach nie wiem czy się wybiorę. Za to byłam na Krecie. Zachwycił mnie Szyc ;) jak i Dziędziel. Świetnie zrobiony film, choć było kilka małych elementów, jakie mi się nie spodobały, ale w sumie to tylko szczegóły. Końcówka była niespodziewana i wstrząsająca. Warto zobaczyć ;) Kilka miesięcy temu czekałam też z niecierpliwościa na Melancholię, a kiedy była w kinie nie mogłam znaleźć czasu. Ale nadrobiłam na Ence na VOD ;) W sumie spodziewałam się czegos innego, ale mimo to polecam zobaczyć ze względu nawet na samego reżysera.Ja byłam w niedziele na filmie "Druhny" i spodziewałam sie czegoś lepszego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość