u nas dziś piękny dzień a ja mam dziś do pilnowania 2 panienki swoja i siostry
Wczoraj jak poszłam po Michaela to pani pedagog z jego grupy powiedziała, że Mike już rozumie co do niego mówią bo wykonuje wszystkie ich polecenia i jakby tego było malo to zaczyna nawet im już odpowiadać po norwesku ależ te dzieci szybko się uczą
Dziś złapała mnie kolejne 2 opiekunki i opowiadają , że siedzą sobie w pokoju i słyszą jak ktoś śpiewa lille finger, lille finger hvor er du?, har er jeg, her er jeg, god gad , god dag, god dag.... one wychodzą by sprawdzić kto to patrzą Michael , wielki szok i go bardzo pochwalili, powiedziały, że są bardzo mile zaskoczone nim że ma 2,5 roku nie sika w pamka, nie śpi w dzień , tak dużo gada i już zaczyna śpiewac i gadać z nimi po norwesku, że dla nich to wieki szok
a mnie dziś tak duma rozpiera
@gniecha, dobrze, że już dochodzisz do siebie, że zaczynasz akceptować tą sytuacje
trzeba żyć dalej
na szczęście masz cudowne dzieciaczki które powodują ,że zawsze się uśmiechniesz
dziękujęmanenka, wielkie brawa dla Ciebie, że udało Ci się tyle karmić Nellusię
no toć badzielnego masz syna!!!!!to chyba po mamie
ja też czytam dzieciom codziennie. Mat kocha książki, oczywiście po przeczytaniu koniecznie muszę mu dać do łapki dotknąć
ja też dla Mikiego zaczęłam czytać jak miał 8mc , a że śpią w innych pokojach to dopiero teraz przypomniało mi się, że przecież Nell też mogę czytać
aż mnie ciarki przeszłyOla miała miesiąc jak zginął mąż mojej siostry w niecały miesiąc po ślubie!!! Eh nie chcę tego wspominać, żal zostanie na zawsze, dlaczego Ona i dlaczego On.
życie czasami potrafi dać kopa w d...