Ja juz mieszkanie tez ogarnelam z M. musial te bardziej przypodłogowe sprawy zrobić bo pachwiny mnie szarpią jak nie wiem.
Czekam az M. wróci bo poszedł po zakupy, a musze upiec ziemniaczki z doradą w piekarniku ale mi rybki ostatnio smakują
takiej strasznej tragedi nie ma. Mówiłam dzis M. że wole teraźniejsze samopoczucie niz to jakie mialam do 18tc. 3 razy odwodnienie, poronienie zagrażajace, goraczka 40 stopni, wieczne wymioty nawet jak juz nie było czym. Tragedia.współczuję Ci takiej kiepskiej końcóweczki
pewnie syn pomoze najbardziej. Ja mam kupiona jakąś z hipp herbatkę ale mam uczulenie na anyżek więc nie będę jej piła. Polożna powiedziała mi że kawa inka i owda mineralna wspomaga, poza tym ciepłe okłady na biust i częste przystawianie maluszkawłaśnie mam zamiar spróbować jakiejś herbatki, choć w sumie nie wierze zbytnio w ich magiczną moc Chyba najlepiej ustabilizuje laktacje Piotruś, he he
mam nadzije że szybciej Cię weźmie ja w razie czego mam przyjść tydzień po terminie ale mam nadziję że szybciej się wszystko rozwiąze, A mnie znów skurcze zamęczają ale nadal lekkieno ja mam sie zglosic jak bede 10 dni po terminie czyli w czwartek 29 wrzesnia jejku mam nadzieje ze nie bede musiala az tyle czekac chodz naprawde stracilam wiare ze urodze w ogole
Ojej , nie wiedziałam że takie ciężkie początki miałaś.Zresztą ja późno tutaj na forum trafiłam więc pewno dlatego.Mówiłam dzis M. że wole teraźniejsze samopoczucie niz to jakie mialam do 18tc. 3 razy odwodnienie, poronienie zagrażajace, goraczka 40 stopni, wieczne wymioty nawet jak juz nie było czym.
Nooo widzę zakupki konkretne . Ja to po takiej wyprawie zasypiam w mgnieniu oka.HEJ KOCHANE WROCILAM WLASNIE Z ZAKUPKOW
No faktycznie cisza . A macie numer do nich w razie czego?faktycznie, i jeszcze Kariny też nie ma może rodza jużciekawe gdzie kwiatunio cos sie nie odzywa moze ja wzielo?
ja kupiłam rozmiar new born i 0-3 miesiace.Aha i powiedzcie mi bo zielona jestem jaki rozmiar czapeczki dla niemowlaka ??
miałam tragiczne poczatki, juz z M. nastawilam się na stratę drugiej kruszynki, ale cudem sie udało, więc jest najbardziej wyczekiwanym dzieciatkiem u nasOjej , nie wiedziałam że takie ciężkie początki miałaś.Zresztą ja późno tutaj na forum trafiłam więc pewno dlatego.
No myśmy nie stracili żadnego dzieciątka ale starali się długo i leczyli intensywnie więc tez było bardzo ciężko i ta ciąża jest dla mnie ,dla nas błogosławieństwem . I jak staraliśmy sie to powtarzałam niech mnie boli nich sie dzieje co chce ale byleby nam sie udało .jest najbardziej wyczekiwanym dzieciatkiem u nas
No tak ale mnie chodzi o rozmiar taki hmm w cm . obwód główki .ja kupiłam rozmiar new born i 0-3 miesiace.Aha i powiedzcie mi bo zielona jestem jaki rozmiar czapeczki dla niemowlaka ??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość