U nas też piekna pogoda dzisiaj. Oddałam płaszczyk do czyszczenia, jutro będzie do odbioru

Ja sobie wczoraj kąpiel w truskawkowej pianie zafundowałam. Super sprawa

teraz to mnie dobiłaśtorcik czekoladowo bananowy.
mnie ost wzieło na słodkie kąpiele czyli płyny kokosowe,miód-mleko i waniliaJa sobie wczoraj kąpiel w truskawkowej pianie zafundowałam. Super sprawa
no urosept mam zawsze go brałam na problemy z pęcherzem ,ale teraz pęcherz jest ok tylko to swędzenieA pomóc sobie możesz np. Uroseptem. Bez recepty w aptece.
to jutro razem bedziemy piły glukozebo jutro z rana mam zamiar na krzywą cukrową się wybrać... a chyba odzwierciedli mi to wyniki... jak myślicie ?
moze umyj sie jogurtem naturalnym tam na dole podobno to też pomagaMam taki mały problemik ze swędzeniem miejsca intymnego
ja mam takie uczucie pieczenia i mialam przez całą ciąże zapalenie cewki moczowej. Mad ma rację ja brałam urosept 3 razy dziennie po 2 tabletki i zurawit 2 razy dziennie po jednej tabletce.Możesz mieć zapalenie. Proponuję przy najbliższej wizycie u ginekologa o tym wspomnieć. A pomóc sobie możesz np. Uroseptem. Bez recepty w aptece.
tyle ze ta maść jest skuteczna jesli sa jakies bakterie lub infekcje grzybiczeja na swedzenie zawsze stosuję maść clotrimazol czy jakoś tak i po tym zawsze szybko mi przechodzi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość