Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 15:19

Hej :ico_ciezarowka:
U nas też piekna pogoda dzisiaj. Oddałam płaszczyk do czyszczenia, jutro będzie do odbioru :-) Zjadłamprzed chwilą torcik czekoladowo bananowy. Jeszcze ptyś na mnie czeka, tiramisu i rolada śmietankowa :-D aaaa i budynie 4 smaki :ico_olaboga: Nie mogę wszystkiego dzisiaj wrąbać, bo jutro z rana mam zamiar na krzywą cukrową się wybrać... a chyba odzwierciedli mi to wyniki... jak myślicie ?

Ja sobie wczoraj kąpiel w truskawkowej pianie zafundowałam. Super sprawa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 15:23

Witam dziewczynki i melduje się po obiadku :ico_oczko: nie mam zupełnie sił najlepiej to bym się położyła spać :ico_sorki: :ico_sorki:
Mam taki mały problemik ze swędzeniem miejsca intymnego poradzicie mi coś dobrego na to :ico_szoking: ja cały czas używam tego płynu do higieny i na ogół było dobrze ale od wczoraj to jakieś nieporozumienie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 25-09-2011, 15:25 ]
torcik czekoladowo bananowy.
teraz to mnie dobiłaś :ico_sorki: :ico_sorki: podziel się :ico_haha_01: :ico_haha_01: jestem najedzona ,ale jak napisałaś o tym torciku to aż mnie zassało :ico_sorki: :ico_sorki: to mi teraz ślinotoku narobiła :ico_nienie:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 15:26

Mam taki mały problemik ze swędzeniem miejsca intymnego
Możesz mieć zapalenie. Proponuję przy najbliższej wizycie u ginekologa o tym wspomnieć. A pomóc sobie możesz np. Uroseptem. Bez recepty w aptece.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 15:28

Ja sobie wczoraj kąpiel w truskawkowej pianie zafundowałam. Super sprawa
mnie ost wzieło na słodkie kąpiele czyli płyny kokosowe,miód-mleko i wanilia :ico_oczko: truskawkowy moje dzieciaki mają szampon i czasami go im podkradam :ico_haha_01:

[ Dodano: 25-09-2011, 15:31 ]
A pomóc sobie możesz np. Uroseptem. Bez recepty w aptece.
no urosept mam zawsze go brałam na problemy z pęcherzem ,ale teraz pęcherz jest ok tylko to swędzenie :ico_placzek: i też tak myślę czy to przypadkiem nie jest po tych wszystkich tabletkach które biorę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 wrz 2011, 15:33

nie no Mad Ty nie masz litości taka pojedzona jestem po obiedzie a jak czytam jakie wspaniałości wcinasz to aż mnie zaczyną skręcać :ico_haha_01:

ja od rana przeszukuję allegro w poszukiwaniu brakujących mi pierdółek i jak w pysk strzelił 250zł pójdzie na takie "drobiazgi"

uff moja córa uczy się na mnie warkocza dobieranego robić aż się boję ile mi włosów zostanie po tej nauce :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 25-09-2011, 15:35 ]
ja na swedzenie zawsze stosuję maść clotrimazol czy jakoś tak i po tym zawsze szybko mi przechodzi

Obrazek

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 15:41

a ja mam dziś dzień bez synka
o 11 wyruszyliśmy z R. na ciuchy(młody został z moja mamą) obkupiłam Igora w kombinezon na zimę bluzy spodnie trochę rzeczy dla malutkiej i dla mojej 7 letniej siorki
wróciliśmy mama zrobiła obiad zjedliśmy i zabrała młodego na ploteczki do znajomych a ja leniuchuje cały dzień :-D

bo jutro z rana mam zamiar na krzywą cukrową się wybrać... a chyba odzwierciedli mi to wyniki... jak myślicie ?
to jutro razem bedziemy piły glukoze
ja dziś ze słodkich rzeczy zjadłam tylko loda :ico_wstydzioch: mam w torebce 3 czekolady milka ale nie bedę ich dziś jeść :ico_nienie: wysłałam R. po pestki ze słonecznika i bede je podjadać
no i kolacje zjem najpóźniej do 18 :ico_sorki:
mi ginka mówiła aby tydzien przed badaniem nie pozwalać sobie na zbyt wiele słodkiego :ico_noniewiem:
Mam taki mały problemik ze swędzeniem miejsca intymnego
moze umyj sie jogurtem naturalnym tam na dole podobno to też pomaga :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 wrz 2011, 16:12

Możesz mieć zapalenie. Proponuję przy najbliższej wizycie u ginekologa o tym wspomnieć. A pomóc sobie możesz np. Uroseptem. Bez recepty w aptece.
ja mam takie uczucie pieczenia i mialam przez całą ciąże zapalenie cewki moczowej. Mad ma rację ja brałam urosept 3 razy dziennie po 2 tabletki i zurawit 2 razy dziennie po jednej tabletce.
ja na swedzenie zawsze stosuję maść clotrimazol czy jakoś tak i po tym zawsze szybko mi przechodzi
tyle ze ta maść jest skuteczna jesli sa jakies bakterie lub infekcje grzybicze

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 16:16

mi ginka mówiła aby tydzien przed badaniem nie pozwalać sobie na zbyt wiele słodkiego
Czyli będę musiała się powstrzymać. Albo skoczę sobie po sok z grejfruta to zbije cukier ;)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 16:28

Czyli będę musiała się powstrzymać.
ja sie powstrzymuję choć łatwo nie jest :ico_wstydzioch:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2011, 16:49

margolcia, cały tydzień nie jadłam słodkości. Dzisiaj mnie naszło... Ale już wiem, że na jednym ciastku musi się dzisiejszy dzień skończyć. No i późnej kolacji nie mogę jeść. Nie wiem jak ja tam jutro 2h wytrzymam... :ico_noniewiem: Na 7:15 muszę być w przychodni. I na samą myśl o tej glukozie już mną trzepie. Bo dwa pobierania krwi jakoś zniosę :ico_noniewiem:

Jak przygotowują te glukozę do wypicia ? Rozcieńczają z wodą ? Bo kupiłam ją wczoraj i to taki proszek jest ...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”