U nas idzie w dobrą stronę, rano jeszcze płacz,ale mam wrażenie,że bardziej z przyzwyczajenia, bo w sumie chętnie wstaje i wychodzi do pkola.
Byłam dzisiaj z dzieciakami w kinie na Smurfach bardzo im się podobało, mnie zreszrtą też. Przed chwilą weszliśmy do domu, wstawiłam obiad na jutro, bo ja jutro rano pracuję, a m. z garami niezabardzo, więc będą mieli ugotowane. Sprzątanie zostawiam mojej drugiej połowie. Jutro na 18 idziemy na urodziny do Filipa kolegi,a że zaprzyjaźniliśmy się z jego rodzicami (koledzy z sali porodowej ) to my też idziemy na imprezkę.
zdemaskowałaś mnielaupina jest kierowniczką apteki
BeataW, a co słychać u Moniki z wątku Leony, tej co miała córeczkę Madzię i później urodziła jej się chyba Daria, wiesz o kim myślę?
[ Dodano: 25-09-2011, 07:30 ]
Hej dziewczyny
Witam niedzielnie o poranku, widzę,że pustki na wątku, hej gdzie się podziewacie?
My wczoraj zaliczyliśmy imprezkę, było bardzo pozytywnie. Wróciliśmy przed 22. Ja wpadłam z pracy po 16, okazało się,że w domu jest 10 dzieci - koledzy i koleżanki Filipa, Ania śpiąca, więc biegiem położyłam ją w salonie, usnęła w 2 min, towarzystwo pożegnałam, Filipa zagoniłam do sprzątania pokoju, ja zdążyłam tylko wstawić pranie umyłam głowę wyszykowałam towarzystwo i zdążyliśmy na 18,30 cudem...
Dzisiaj przychodzi mój tata na obiad, a wieczorem wraca mama, nareszcie nasze życie choć troszkę zwolni.
Moi domownicy jeszcze śpią, ja wstałam wcześniej, wstawiłam kolejne pranie (mimo niedzieli,ale niestety nie miałam kiedy), podszykowałam obiad, a teraz zamierzam zaparzyć sobie kawę i poczytać książkę, Może uda mi się pół godzinki posiedzieć w ciszy
Jutro idę do pracy na 8, ale od wt-pt mam 2 zmianę, czyli 12-20, więc będę miała czas, żeby coś w domu zrobić. W sobotę wyprawiam urodziny Filipkowi dla najbliższych, a w przyszły piątek dla kolegów w Magicznej Krainie9sala zabaw dla dzieci)
Miłej niedzieli życzę Pa