faktycznie mas kręchę ale wklęśniętąOst pisałyście o ciemnej kresce od pępka do dołu ja nie mam kreski tylko wgłębienie czyli ogólnie brzuch przekomiczny
i brzusio fajniusi już coraz bardziej go widać

tak to niestety jest, nie tyle co twarz a własnie dekold obsypało u mnie i troszke plecy. Ni dałam rady tego niczym zwalczyc. znikaly i pojawiały sie nowe.a czy któraś też ma taki problem z pryszczami bo mi ost nawet na dekolcie wyskoczyły
dokładnie mam to samo męczę się z nimi od początku ciąży ,a próbowałam chyba wszystkiegotak to niestety jest, nie tyle co twarz a własnie dekold obsypało u mnie i troszke plecy. Ni dałam rady tego niczym zwalczyc. znikaly i pojawiały sie nowe.
może w końcu się rozpakujeszKurde mnie znów skurcze męczą
superTakże we czwartek o 12:00 będziemy podglądać szkraba
nareszcie, bo ja tu z Oliwka czekam z porodem do twojego USGZapisałam się na USG, bo jestem bardzo ciekawa co u malucha naszego słychać, no i może wreszcie zdradzi kim jest. Także we czwartek o 12:00 będziemy podglądać szkraba
nie liczę na to zbytnio, chociaz sily dzisiaj mam i moge rodzić w razie czegomoże w końcu się rozpakujesz
to powiedz ginowi o tym, i magnez i nospe pewnie będziesz musiala brać.też mam problem ze skurczami tylko u mnie to gorsza sytuacja bo to dopiero 19tc
czyli ciesz się brzuszkiem do końca tego tygodnianareszcie, bo ja tu z Oliwka czekam z porodem do twojego USG
Wyczytałam, że dla ciężarnych odpowiednie sa kremy Posterisan, ProctoGlyvenol, Hemorol. Podeślę Ci na PW linka do fajnego artykułu na ten temat. Są w nim opisane również domowe sposoby.znacie moze jakis dobry krem lub czopki
na hemoroidy dla ciezarnych
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość