Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2011, 11:11

izabelllla123, no bo troszkę długo w niecierpliwości maluch nas trzyma :-)
Po tej glukozie tak szalał, że myślałam, że mi z brzucha wyskoczy :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 wrz 2011, 11:19

no bo troszkę długo w niecierpliwości maluch nas trzyma
uparty maluszek nie ma co :-)
Po tej glukozie tak szalał, że myślałam, że mi z brzucha wyskoczy
widać cukier mu skoczył gwałtownie, ja nie dalabym rady tego badania zrobic, zwymiotowalbym na miejscu. Tym bardziej że ja słodkiego wogóle nie jem.

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 wrz 2011, 11:21

Ika fajny brzusio :ico_brawa_01:
Dziewczyny ciekawe co się dzieje z Gabi. Chyba od piątku wieczorem jej nie było. Trochę to dziwne...

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2011, 11:23

izabelllla123, to nie miałaś tego badania :ico_szoking: dziwne ...
No maluchy słodkości lubią, wody płodowe lepiej im smakują wtedy. Powiem Ci, że aż takie słodkie to nie było. Porównałabym to do... jak cukrujesz herbatę i źle wymieszasz na dole zostaje takie słodkie coś... To tak to smakowało ;-)

szyszeczka, faktycznie Gabi dość sporo nie było... Ciekawe co z nią ?

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 wrz 2011, 11:26

to nie miałaś tego badania dziwne ...
ile razy badali mi cukier z palucha zawsze miałam ok, gin powiedział że to niepotrzebne, chyba ze bardzo chcę pic ten syf.
To tak to smakowało
to bym nie przetrwała, a feee.......
szyszeczka, faktycznie Gabi dość sporo nie było... Ciekawe co z nią ?
faktycznie macie rację

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

26 wrz 2011, 11:42

Ika cudowny brzucholek :ico_brawa_01: a kreskę masz faktycznie nietypową :ico_oczko:
Mad., ja Ci mówię że małego mężczyznę masz w brzuszku :-) poza tym musimy jakoś nadrabiać bo póko co przewaga zimowych dziewczynek jest :ico_oczko:
Beatka w sprawie hemoroidów nie pomogę bo po porodzie same mi się wchłonęły. Ale z tego co kojarzę to chyba czopki propolisowe są skuteczne w ciąży :ico_noniewiem:

Posprzątałam, umyłam francowatą lodówkę i mam dość :-D
Obiad rozmrażam także myślę że zasłużyłam na odpoczynek na kanapie :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2011, 11:45

Aga26, obyś rację miała z tym małym mężczyzną :ico_sorki: :ico_ciezarowka:
A teraz odpoczywaj... ja chyba później do mamy na ogród pójdę, przy okazji spacer z psiną zaliczymy dłuższy.

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 wrz 2011, 11:59

hej
ja już po tej paskudnej glukozie :ico_olaboga:
do tej pory mam w ustach jej posmak blee... mimo ze zjadłam już i śniadanie i jabłko :ico_olaboga:
u nas do krzywej cukrowej idzie się w pierwszej kolejności dlatego z samego rana muszę być.
u nas wisi karteczka o treści "kobiety w ciąży dzieci i honorowi dawcy krwi przyjmowani są bez kolejki" tak wiec czy teraz w :ico_ciezarowka: czy normalnie to zawsze ide poza kolejnoscią bo jestem HDK
Dacie radę, jak lubicie słodkie to nie będzie tak źle.
ja lubię słodkie ale to było ohydne

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 wrz 2011, 12:02

czesc dziewczynki:)

Mysmy wlasnie wrocili od lekarza i mam antybiotyk....jakas infekcja calego ukladu oddechowego, wczoraj wieczorem juz calkiem mnie rozlozylo...do kaszlu doszedl katar i bol gardla....sam paracetamol, miod i cytryna nie daly rady....
a balam sie zeby ten okrutny kaszel nie wywolal jakis skurczy u maluszka..
no nic, trzeba teraz czekac zeby antybiotyk zaczal szybko dzialac...
najgorsze, ze Filipka nie dam rady zaprowadzic do przedszkola i tak bedziemy sie we dwojke meczyli: on z nudow, ja z choroby i jego szalenstw :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

26 wrz 2011, 12:30

u nas wisi karteczka o treści "kobiety w ciąży dzieci i honorowi dawcy krwi przyjmowani są bez kolejki"
u nas niby też ale jak widzę miny ludzi którzy wzrokiem chcieli by mnie zabić za to że mam pierszeństwo to sobie daruję :ico_oczko: fajnie że już masz glukozę za sobą
martam21, zdrówka dla Ciebie.

Czekam na kuriera od rana :ico_noniewiem: do tej pory zawsze rano dzwonili i mówili koło której będą a teraz nic. Zadzwoniłam i pytam o której będzie a on mi mówi że paczka jest standardowa i nie podaje ram czasowych :ico_zly: teoretycznie mam siedzieć w domu do 19 :ico_puknij: wyżyłam się na nim delikatnie i powiedziałam że do 15 jestem w domu :-) Potem muszę iść po nową umowę do salonu i do gina :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”