Pati85, to odeslij te bole do mnie prosze kochana a tak na serio jak sie czujesz?
ja sie przespalam ide cos zjesc , musze pranie do suszarki wrzucic ,
nie nie, kochana on pij z niekapka takiej buteleczki dla dzieci, mowila, ze lepiej jest jak dziecko soki pije z kubeczka normalnego i wypije na raz caly niz ma go saczyc z butelki przez caly dzien.Ale znaczy się to jak to jest , czyli że picie z butelki plastikowej z tzw gwinta jest złe ?
Erys tez nie poje napojow gazowanych, soki pije, jedynie co z gazowanych to wode bo lubi, a tak to na noc dostaje wode niegazowana i wypija, ale w dzien nie chce pic wody i tu jest problem, kiedys robilam mu sok malinowy rozcienczalam woda i wypijal i chyba musze znow tak zaczac robicnapojów a o gazowanej nawet zwykłej wodzie nie było mowy
no nieniech sobie nie myśli że taka cudowna jest.
hehe, ja tam moge juz rodzic, wiesz ja mam juz jedno dziecko i musze tez myslec o nim,a im szybciej urodze tym lepiej dla mnie, w sumie juz moge,ale kiedy Alanek zechce to wtedy wyjdzie, oby nie za dlugo chcial siedziecEeee no kochana ty się nie spiesz za bardzo.Poczekaj troszku na mnie bo sama zostanę
ja zeberka uwielbiam, ale tradycyjnie, z miodem juz nie dla mnie, ogolnie nie lubie polaczen miesnych ze slodkimi, to nie dla mnieA żeberka z miodem według przepisu z neta wyszły superowe.
dzis ogolnie zmeczona, nie spalam dobrze, przeszlo mi, ale znow wlasnie mnie mecza, a maly wygina sie we wszystkie stronya tak na serio jak sie czujesz?
nie denerwuj sie choc wiem, ze latwo sie mowi,ale wszystko bedzie ok, zobaczysz.ja coś się kurcze denerwuje niby wiem co mnie czeka ale jakoś tak mi dziwnie
u nas wlasnie sie nie sprawdzilo, bylo jeszcze gorzej i wlasnie znajoma polecila mi LINOMAG i jestem i bylam zadowolona takze polecam, juz mam dwie tuby zakupione i mama ma mi doslac jak mi sie skonczaja słyszałam że mąka ziemniaczana jest najlepsza i żadne maści kremy tak nie działają
acha, w sumie jesli mialoby sie powtorzyc i mialabys sie najpierw wymeczyc to lepiej od razu niech cesarke zrobia1 poród był wywoływany w 41 tygodniu zakończony cc ze względu na brak postępu w porodzie i po dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził że niestety będzie najprawdopodobniej tak samo i żeby oszczędzić mi problemów z wywoływaniem od razu robi cc
No ja tobie mimo wszystko życzę by córcia zdecydowała się wyjść droga naturalna przed datą CC.ja coś się kurcze denerwuje niby wiem co mnie czeka ale jakoś tak mi dziwnie
Może jestem brutalna i inaczej będę mówić i robic jak bedzie chodzic o moje dziecko alke jak mu sie zachce naprawde pic to i woda mu posmakuje w dzień. Do mnie często dzieci cioci przyjezdzaja , one nauczone tylko gazowane napoje słodkie a najcześciej to tylko Cola. A do mnie jak pryjada maja wodę niegazowana i jakos dają rady to pic i nie krzywią się , ale jak w domu mama im każe to sa cuda na patyku bo oni tego nie będą . Dla mnier nie ma i już.Jak ci się zachce naprawde pić to sie napijesz wody nawet.w dzien nie chce pic wody i tu jest problem, kiedys robilam mu sok malinowy rozcienczalam woda i wypijal i chyba musze znow tak zaczac robic
1 poród był wywoływany w 41 tygodniu zakończony cc ze względu na brak postępu w porodzie i po dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził że niestety będzie najprawdopodobniej tak samo i żeby oszczędzić mi problemów z wywoływaniem od razu robi cc
Koleżanka 1 dziecko urodziła 4500 g a druga corcia miała niewiele ponad 4000 g .Wspomina porody bardzo dobrze , spodziewała sie o wiele większych boli.jesli jest duzy ponad 4 kg to nawet nie ma mowy o porodzie naturalnym wtedy bede wiedziala na czym stoje i od razu powiem, ze ma byc cesarka
moja mama rodzila ponad 30 godzin nie miala juz sily i porod zakonczyl sie i tak cesarka wiec po co tyle bylo meczyc, dla mnie to bez sensu wiec ja wole wiedziec na czym stoje, a porod to nie bajka boli i to mocnoKoleżanka 1 dziecko urodziła 4500 g a druga corcia miała niewiele ponad 4000 g .Wspomina porody bardzo dobrze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość