mam inny plan jak się uda licytacja to się pochwalę, co sobie wymysliłam
prosze trzymac kciukaski
A kiedy się kończy ?
ja tez zaraz biore sie za pranie dywanu
Ja już skończyłam ale ręce mi opadają . Teraz do obiadu nic nie robię takiego wielkiego, bardzo wysiłkowego.A potem zobaczę czy będzie mi się chciało.
P jak wróci to ma mi dziś umyć okno w łazience, pościerać z szafy która jest bardzo wysoka i nawet na drabince muszę stać na palcach, i boje się że spadnę.
I jak dywan wyschnie to go założy ale nie sądzę bo kurde późno się za niego wzięłam.
ja wam powiem szczerze ze te kosze to na chwilkę
Tak one to tak max do 4 miesiąca, jeszcze zależy jakie dziecko jest i kiedy zaczyna się podnosić. Ale ja to wiem bo przynajmniej takie mamy plany ze właśnie do około 4 miesiąca będzie u nas spać w sypialni a potem obok do swojego pokoiku do łóżeczka.
a w naszym domu zeby mieć ją na oku to trzymałam poprostu w bujaczku Fisher price
Tak te bujaki są super , ale właśnie te większe bo dłużej posłużą i dobre do karmienia dziecka są. To tez będziemy kupować ale planujemy po chrzcinach bądź jak ktoś będzie pytał co kupić to powiemy.
Do mnie właśnie dzwonił gość że wysyła wózek i jutro będę go mieć jupiiiiiiii ale bym chciała by Lilusia już była z nami to bym na spacerki chodziła.
A czy wy prałyscie te wózki jak kupiłyście ? Chodzi mi o wkład do wózka? Bo ja mam zamiar a jedna znajoma mi mówi że głupia jestem bo po co to prac przecież czyste jest .
Ale mówi się że powinno się by te chemiczne i szkodliwe rzeczy wypłukać.