hejka
u nas tez pogoda super
i dlatego dzieciak w przedszkolu wiekszosc czasu spedzaja na dworzu
dzisiaj synus przywital mnie przy bramce, zastanawial sie z kolega jak ja otworzyc
dzięki ma na imię Ania,ale uwielbia jak się do niej mówi Hanka, czasem jak ją ktoś pyta jak ma na imię odpowiada Ania Hankalaupinadużo zdrówka dla córci...ona ma na imię Hania czy Ania?
superMój urwis poleciał dzis do przedszkola w uśmiechem na twarzy.na salę wpadł i od razu pobiegł do kolegów,nawet się ze mna nie pożegnał Oby tak dalej
haha moja Iza tak miała. w domu kotleta nie tknie,ale w przedszkolu jadła,bo pysznyW domu jajek nie je bo nie lubi a w przedszkolu zjadl wszystko i mowil ze bylo pyszne bo w przedszkolu sa lepsze jajka niz w domu
oba imiona ładne Ja sobie wymarzyłam,że jak będe miała jeszcze córeczkę,to dam jej na imię właśnie Ania(a synusiowi Krzyś).ma na imię Ania,ale uwielbia jak się do niej mówi Hanka, czasem jak ją ktoś pyta jak ma na imię odpowiada Ania Hanka
to dobrze,że malutka już zdrowszaU nas najgorsze minęło wczoraj już nie gorączkowała, dzisiaj też luzik, tak,że mam nadzieję, że przeszło bezpowrotnie.
super dla PiotrusiaMój urwis poleciał dzis do przedszkola w uśmiechem na twarzy.na salę wpadł i od razu pobiegł do kolegów,nawet się ze mna nie pożegnał Oby tak dalej
a widzisz jakiego dzielnego masz synkaA u nas dzis w koncu bez placzu
brawo superMój urwis poleciał dzis do przedszkola w uśmiechem na twarzy.na salę wpadł i od razu pobiegł do kolegów,nawet się ze mna nie pożegnał Oby tak dalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości