julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

28 wrz 2011, 09:40

Dziękujemy za życzona :-) No i zapraszam na :ico_kawa: poranną :ico_oczko:
U nas dzisiaj pogoda nieco sie popsuła - zachmurzyło się, pewnie będzie padać :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2011, 10:23

witam!!!

ja koncze odkurzac i zmykamy na dlugi spacerek
a co do butow to my mamy taki
Obrazek

NICOLA_1985

28 wrz 2011, 13:22

hej
u nas słoneczko świeci jak Misio wsanie to na spacerek się wybieramy :-) moja Karolina poleciała z dziadkami do Holandii do mojej siostry , wróci w niedzielę wieczorem. tak więc zostałam z jednym dziecięciem ale on ostatnio daje popalić za dwoje więc za dużo się nie zmieniło :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2011, 14:28

Sandrusia wczoraj urodziła trzeciego synka - Leo.
o 17:55 był na świecie.
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2011, 15:26

My zwykle kupujemy buciki Bartka na zimę/jesień. latem jest spory wybór innych dobrych butów. Ale ostatnio polubuliśmy buty Kornecki i jeszcze jedne... nazwa.. jak sobie przypomnę. Cena wyzsza niż ccc, ale już nie taka jak bartków, a buty naprawdę dobre.
Bartki mają dwie linie, jedną z membraną oddychającą ale nieprzemakalną, inną bez.
Ale przyznam szczerze, że zimą ich jakość mnie nie powala. Stopy Damian miał zimne, czasami mokre. Buty jak buty. Znaczy tansze też dadzą radę.
na trzewiki jesienne nie narzekałam, a miałam takie jak Julchik. Tylko zielone.

wisnia, a te adidasy mają jakąkolwiek wkladkę profilującą. Patrzę czasami tutaj na sportowe buty i one w większości w środku mają "plaskacza" czyli zupełnie płaską wkładkę. I widzę też dzieci tutaj- koślawe stopy, nogi, kolana... U maluszków jeszcze tego nie widać. U 7-8 latków już tak, nastolatki jak pokurcze :ico_noniewiem:
Chyba, że ten ród ma taką budowę i już :ico_haha_01: w co nie wierzę za bardzo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2011, 15:50

Witajcie :)
my po długim spacerku pogoda u nas cudna choc odrobine chłodniej niz wczoraj ale i tak jest pieknie
zuch dziewczyna teraz czekam na zdjęcia Leona :-D
..............
co do bucików to my na zimę wierzymy tylko ecco sa fantastyczne ale niestety drogie
Jula tyle co w nich godzin na mrozie przechlapała i w roztopach to lepszego testera nie trzeba :ico_oczko:
sprawują sie idealnie noga sucha i ciepła :-)
nawet kałuże nie sa im straszne :-D
:-D
ostatnio polubuliśmy buty Kornecki
no właśnie ja w tym roku kupiłam na lato Julci i teraz Bartoszek ma jesienne
muszę przyznać ze sa fajne i to w rozsądnej cenie
co do Bartków to wydaje mi sie ze trochę ich jakość sie popsuła co do ceny jaka sobie śpiewają za obuwie :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2011, 16:04

co do bucików to my na zimę wierzymy tylko ecco
ja mysle ze tez bedziemy kupowac na zimme ecco ale to tez dlatego ze nie przemakaja a po 2 zuzka ma wysokie podbicie i gruba łydke po mamusi i ciezko bedzie jej dopiac

NICOLA_1985

28 wrz 2011, 18:50

hej jak mowa o butach to ja też pokaze jakie kupiłam Krystiankowi:
my mamy z wishota takie:
Obrazek

tylko nasze są całe z tej jasnej skóry a nie brązowej i z pomarańczowymi dodatkami jak na fotce

[ Dodano: 28-09-2011, 18:51 ]
kupyłam je w z przeceny za 35 zł a na pudełku cena przed obniązką jest napisana 49 zł

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

29 wrz 2011, 08:16

Witam dziewczyny:-)
Ostatnio straszny brak czasu :-/ Tylko do pracy potem na chwilkę do domu poprzytulam sie z Jasiem i do drugiej pracy mój mąż otworzył szwalnie i ja pilnuje tam strasznie dużo spraw :-/ niestety mały na tym traci bo bardzo duzo czasu spędza z babciami dopołudnia z jedna a popołudniu z druga. Po zatym wszystko u nas dobrze Jasio na razie zdrowy :-)

Co do bucików to ja jeszcze na zimę nie kupowałam ale koniecznie muszę o czym pomyśleć więc chętnie czytam wasze opinie.
brawa dla dzielnej mamy i czekamy na zdjątka :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2011, 08:27

Witajcie dla chętnych :ico_kawa:
Za oknem piękne słoneczko U Mnie pościel juz sie wietrzy
kaczorek, :-)
niestety mały na tym traci bo bardzo duzo czasu spędza z babciami dopołudnia z jedna a popołudniu z druga
może po jakimś czasie sie unormuje
dochody wzrosną to zawsze będzie można kogoś zatrudnić

Wróć do „Przedszkolaczki”