Czesc babeczki
Witaj Kasiu, zapraszamu do klikania. No i oczywiscie gratuluje kolejnego bobaska w drodze, tylko sie cieszyc
Kasik wydaje mi sie ze Agatke meczy zabkowanie. Wloz paluszek do buzi i jesli bedzie cie naciskac dziaselkami to znak ze zaczelo sie
Nie mowilam Wam , ale babcia tzn. moja mama wpadla na pomysl aby wykapac wczoraj malego w czarczym zebrze to tam jakies ziele ostrozenia
Ja tam nie wierze w takie zabobony, ale ona mowi ze to juz od naszych pra pra tak bylo. Mowie a co mi tam, zobczymy bo ponoc jak dziecku cos jest to fafoly jakies beda plywac. No i faktycznie tak bylo
Maly spal super przebudzil sie tylko raz na jedzonko. Nie wiem czy to zasluga kapieli babcinej, czy moze tak musialo byc.
Dzis dostal deserek z Hippa gruszki, ale mu smakowalo
Teraz uciekamy na spacerek.
Maju pytalas co to jest na czym maly lezy. Chodzi Ci o to co na zdjeciach, rozumiem. To jest przewijak
Hubercik nie ma takiego lozeczka ze szczebelkami, tylko identyczne jak ponizej linka wkleilam. Nawet jak nie bylam jeszcze w ciazy marzylam sobie ze kiedys jak urodze to takie chce lozeczko. No i juz nie dlugo zaszlam
http://www.allegro.pl/item178555760_loz ... edaz_.html
Z tego co widze to teraz jest wyprzedaz, kurcze... Troszke za wczesnie urodzilam
Milego dnia Wam zycze, buziaki !!!