kuruje sie caly czas, herbatka+ cytryna + miodzikatka1112, zdrowiej kochana
a na wieczor zrobie sobie mleko+ czosnek
jakos trzeba sobie radzic domowymi sposobami :P
a jak tam u was? pisac mi tu szybciutko
duzo zdrowka zyczekuruje sie caly czas, herbatka+ cytryna + miodzik
biedaczek - zdrowka dla malegoHej kobietki ja nie pisalam ostatnio bo bo moj chlopczyk mial goraczke 39 stopni,plakal,na raczki chcial na raczki aby go wziac,wszystko go bolalo,wczoraj poszlismy do lekarza bo mnie juz to niepokoilo,lekarz go poogladal i stwierdzil,ze wszystko oki chyba jakis wirus krazy,
dzisiaj juz bylo lepiej
dziekowac, przyda sie napewno :)atka1112 napisał/a:
kuruje sie caly czas, herbatka+ cytryna + miodzik
duzo zdrowka zycze
wiesze tez o tym myslalam, ze jak mi przyjedzie zeby sie zaszczepic,ale moj maz mi odradzil, powiedzial ze bede musiala sie regularnie pozniejszczepic,a ja boje sie igly hihihi.mnie meczylo przeziebienie trzy tygodnie,wczoraj sie zaszczepilam przeciwko grypie,mysle ze nie bede chorowac
a ty cos wiecej bys napisala :P jak dziewczynki ?? jak sie mieszka na nowym mieszkanku, pokaz jakies fotki :Ddzien dobry
no widzisz a ludzie gadaja,ze tu w De nie bija dzieci w przedszkolu,nie moga sa na to uczuleni a wychodzi na to,ze to bzdura jakbym ja uderzyla dziecko i ktos by to widzial to zaraz by byla aferadala klapsa i zaraz po tym incydencie
to jest normalne do tego jeszcze ta pogoda ja tez zakatarzonaprzeciez dlugi weekend wiec dzieci norma choruja
nie rozpisalas sie za bardzoNowaSejana j
ja zdrowko lepiej juzatka1112
wiec duuuuzo zdrowka dla was. teraz trwa okres przezciebien- przeklety wrzesien\pazdziernik ufffu nas leci pomalu ja po tym przeziebieniu sie zaszczepilam i organizm byl chyba jeszcze za slaby bo znow wrocil katar i kaszel mam juz tego dosc
do tego David tez zaczal kaszlec i pojawil sie katar nie oposci nas chyba ta choroba
o no to super :) fajnie jak sie robi takie spotkanie integracyjne dla dzieci :POstatnio organizowalam z przyjaciolka spotkanie Polakow z dziecmi i nie tylko.Ale glownie chodzilo nam o dzieci zeby ich troche zabawic i pokazac jakies fajne zabawy i turnieje.Wiecie wyszlo wspaniale a dzieci juz o 20 ledwo chodzily bo byly tak wykonczone Naprawde wyszlo super i kolejne spotkanie na drugi rok
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość