Z tofi jeszcze nie jadłam, zawsze rzucam się na te z czekoladą i budyniem. Uwielbiam te pączki jeszcze do tego herbatka z cytrynką. Chyba mój pojedzie do Tesco jak z pracy wróci... heheheno nic nie mów te ich wiórki czekoladoweA najbardziej smakują mi te z Tesco z czekoladą albo budyniem mniammm.![]()
i te z tofii też są pyszne
![]()
to mówi jaka i nie trzymaj w niepewnościano była
Może ja też pojade sobie do tesco po paczka a jeszcze wczoraj o nich pisałamUwielbiam te pączki jeszcze do tego herbatka z cytrynką. Chyba mój pojedzie do Tesco jak z pracy wróci... hehehe
Może ja też pojade sobie do tesco po paczka a jeszcze wczoraj o nich pisałamUwielbiam te pączki jeszcze do tego herbatka z cytrynką. Chyba mój pojedzie do Tesco jak z pracy wróci... hehehe![]()
![]()
tylko że jak ja je kupie to idą jak woda
![]()
a i wczoraj były na promocji 4 za 3zł ale z tych pakowanych ja wole te co moja luzem z lukrem i wiórkami czekoladowymi
![]()
to kiedy idziemy na paczki ?!Ika ja też wole te luzem wydają mi się bardziej świeże niż te pakowane
mój sen póki co się sprawdza wiec wierzę ze i u ciebie tak bedzieno dostałam śliczne foto "bułeczki" tylko ja się tak zastanawiam czy to w życiu na odwrót nie jest
pokaż fotoallegro łóżeczko+ materac+ poduszka+kołderka+pościel za 229zł- zestaw nowy.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: LeslieReutt, MitziAltere i 1 gość