ale prawda, ze dzieci pochłaniają mase czasu a jak jeszcze chce sie dom ogarnąć i ugotowac coś to już dzień ucieka nie wiadomo kiedy
No my teraz ciągle zaglądamy ale już niedługo jak się nam urodzi maleństwo to ono będzie najważniejsze i pewno nie będziemy siedzieć tak dużo na forum .
Pati ale czemu miałabys go zabierać z przedszkola?
A to co panie z przedszkola ci tak powiedziały że jak się nie poprawi to masz go zabrać ?
Ja bym go nie zabierała bo to nie rozwiąże moim zdaniem problemu, to tak jak by zabronić dziecku biegać bo się wywraca.Niech się wywraca bo inaczej nie nauczy biegać tak by upadku nie było.Tak samo tutaj oczywiście nadal trzeba mu tłumaczyć i tłumaczyć , ale może jakiś bunt przechodzi , może to dla niego nowa sytuacja i sam nie wie jak się zachować i w ten sposób się broni.Ciężko stwierdzić co dziecku w głowie siedzi ale zobaczysz za jakiś czas że będzie dobrze i trzymam kciuki za ciebie .
Ale o czym ty teraz mówisz o biustonoszu czy o śpiworku ?
o biustonoszu
albo stwierdzę, ze wysiłek fizyczny i praca ciezka w ciaży w ogóle nie pomaga
mi się własnie tak wydaje
Mnie także. Choć wolałabym by jednak coś pomagało.
mi np: szybciej dzień leci jak cos robię, jakbym miała siedziec i patrzec w tv to bym oszalała z nudy
Mnie tak samo. Zresztą ja jak np robię zakupy przez internet i siedzę co najmniej godz na dupce to od razu zaczyna mnie bardzo bolec kręgosłup i kość ogonowa. Dlatego ja nie mogę za wiele siedzieć czy leżeć bo źle się czuje. Może dziwne ale tak jest, a jak coś robię to nic mi nie jest no może poza wczorajszym dniem bo faktycznie poszalałam , sama się sobie dziwiłam.Jak w ciąży nie byłam to tyle nie robiłam na raz.
Dziś po 19 jadę na KTG do szpitala
Ooo to jak dasz rade to daj znać co tam ci wyszło. A masaż szyjki nie będą ci robić ?
akurat jak kasy nie mamy to wydatki nam się nazbierały
A to zazwyczaj tak jest że jak kasy mało to wydatki się mnożą i mnożą. Znam to.
No i widac że jestem niewyspana bo marudze i wszystko w czarnych barwach widze
Poczekaj aż my zaczniemy marudzić , że dziecko nam płacze, że nie idzie nam karmienie, że to czy tamto. To nasze pierwsze dzieci więc wszystko się uczyć będziemy .
[ Dodano: 01-10-2011, 11:33 ]
Izabella powiedz mi jakie ty masz te rozmiary śpiworków ?Znalazłam jeden rozmiar 62 co mi sie w miarę podoba ale nie wiem czyt 62 to nie mały będzie, czy na zimę on wystarczy czy wyrośnie mi z tego mała.
Ja zaraz biorę się za porządki , ale z racji że ostatnio szorowałam domek to będą to tylko takie powierzchowne i szybkie. A popołudniu jak mi mama czegoś nie zada to będę się byczyć i leniuchować.