kilolek, ja teraz to też bym mogła ale wiesz zanim się ogarnę z pracą i sytuacją finansową minie pewnie kilka lat a wtedy będę bliżej 40 a to już nie mało
No właśnie Myszka powinna sie postarać, jakiś czas temu pisała że myslała o tym więc moze czas coś w tym kierunku zrobić
Ika202, a może...ale chyba wpadła by nam sie pochwalić taką wiadomością Basi też dawno nie było u nas z wizytą
U mnie dziś od rana alarm bo Kacperek zaczął narzekać na uszko a po niecałej godzinie zaczął strasznie płakać byłam na pogotowi ale nie było lekarza i musze czekać. Dałam mu syropku i na razie nie płacze ale stracha złapałam bo jeszcze takiego go nie widziałam
Evik.kp, no nie dziwie się ,jak coś dzieje się moim maluchom to tez wpadam w panikę
a mambii odzywała się ?? z tego co wiem to ma już chyba 2 córeczki Janiolek nawet na gg się nie odzywa
Ika202, nie jest lepiej, lekarz stwierdził zapalenie ucha ale te leki przeciwbólowe krótko działaja bo tylko dwie godziny i znów jest histeria ma też jakieś kropelki, mam nadzieję że pomogą.
mambii do nas wogóle nie zagląda ale to fakt ma dwie córeczki a Janiolek była jakiś czas temu ale też już dawno nie zaglądała
No my dziś byliśmy u pediatry i niestety antybiotyk. Uszko chore, gardełko też więc będziemy siedzieć w domu niestety cały tydzień
A my dziś do babci na urodziny idziemy a ja jeszcze musze pojechać wcześniej i jej wszytko przygotować bo tez biedna sie rozchorowała na pęcherz jak sie wali to wszystko razem