No nie dziwie się , a z 3 to już wyzwanie wyjść na spacer.mam ochote wyjsc z domu bo juz swira dostaje
Słodki aniołek . I ma ciemna karnacje albo foto kłamie.a to mój skarbuś dzis rano
Oo to też bym się delikatnie mówiąc wkurzyła. Co on może wiedzieć o tym .poszlo o to, ze nie chcial jechac ze mna do szpitala czy wszystko ok
Jaki słodki łysolek. Piękny jest.I masz kosz Mojżesza widzę.przedstawiam wam Leo![]()
Słodkie to jest .Huberciu daje bratu smoka![]()
No to wszystkiego najlepszego mamuś zadowolenia z córci i partnera. Zdrówka i wszystkiego co sobie życzysz.Ja stawiam dzisiaj dwa torciki jeden z okazji moich urodzineka drugi z okazji skończenia 3 tyg przez Oliwkę
![]()
![]()
![]()
Ja również brałam.to też bralam.wcześniej brałam nystatynę też w globulkach
A czemu miałabyś mieć tak wcześnie wywoływany poród?Zastanawiam się co porobić żeby urodzić przez najbliższy tydzień, bo nie chce iść na wywołanie.
Pati ma jutro wizytę .Pati życzę, aby się rozkręciło. W razie czego kiedy masz jakąś wizytę, badanie umówione?
Bo mam cukrzycę i oprócz stosowania diety wstrzykuje sobie również insulinę.jula81 napisał/a:
Zastanawiam się co porobić żeby urodzić przez najbliższy tydzień, bo nie chce iść na wywołanie.
A czemu miałabyś mieć tak wcześnie wywoływany poród?
Pati ma jutro wizytę .
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość