Dzien doberek
ja wlasnie zjadlam sniadanko i teraz wcinam ciastka

za oknem pochmuro, ale nie jest zimno, mam nadzieje, ze dzieci dzis nie pojda na podworko, oby oby bo ja juz malemu ciuchow nie mam, codziennie przychodzi taki brudny
izabella, wspolczuje takiego seksu, bo ja tez tak mialam, zeby zaciskalam z bolu, po tez bolalo i bylo nieprzyjemnie w srodku. JA tez mialam zamiar wczoraj sie poprzytulac, ale na wieczor tak mnie w srodku bolalo i znow odbyt, ze sobie odpuscialm.
Daj znac jak po wizycie
A ja dzis czuje sie nie za fajnie, odbyt boli, na dole kuje, brzuch boli od gory do dolu ledwo chodze, twardy jak kamien, juz w toalecie bylam dwa razy od rana, takze duzo dzis nie zrobie, a mialam takie plany
szkieletorek kochana, ja tez bym chciala przepisy na te ciasteczka co robilas
Bylismy w przedszkolu, ale z apozno dzis pojechlismy, powiedzialam jej, ze chcialabym sie umowic na rozmowe, a ona, ze dobrze, ze pozniej poda mi termin, bo juz kilka rodzicow jest zapisanych. Mowi do mnie, ze widze, ze martwi sie Pani , a ja do niej, a jak moge sie nie martwic skoro codziennie slysze takie rzeczy i codziennie stres przechodze, mowie jej, ze ciezko mi to wszystko przyswoic, bo on tak sie nie zachowuje w domu, powiedzialam, ze moze inne dzieci tez mu dokuczaja, ze nie wierze, ze on robi to specjalnie, a ona na to, ze nie wiem, ale na podworku to ona zaczyna, ze wychodzi to od niego. Takze jak tylko umowie sie z nia na termin to jej wygarne wszysko co moje oczy zaobserwowaly