hej
Liwia zalicza już drugą drzemkę, dziś wcześniej wstała.
Mnie od wczoraj boli pierś, zrobiły mi się guzy, od rana z kapustą chodzę, no i juz trochę lepiej
lecimy pod koniec miesiąca, ale nie wiemy jeszcze dokładnie kiedy, a parasolki jeszcze nie kupiłam,
a gdzie lecicie?, parasolka do samolotu jak najbardziej się przyda.
A to te buty, które wylicytowałam
fajne
Jedynkę czuć już pod placem ale jeszcze się nie przebiła, a w trzech innych miejscach dziąsła bardzo opuchnięte.
oby szybko wyszly
Ja chcę kupić espiro.
Ja mam espiro Active jestem bardzo zadowolona
a Liwii kto będzie pilnowała, teściowa czy niania? Mi na opryszczkę pomaga stosowanie w dzień plasterka, a w nocy zoviraxu (lub jego odpowiednika).
teściowa i być może tez trochę moja mama, co do oprychy to powyższe stosuję
Ja muszę się pochwalić-wczoraj ugotowałam Mateuszkowi marchewkę, pogniotłam ale nie na taka papkę jak ta ze słoiczka i mały zjadł 3/4. Najpierw nie chciał, potem zaczął się bawić i wkładać rączki do miseczki i do buzi więc mu pozwoliłam (dobrze, że ma śliniak z rękawkami). Zabawy i radości było sporo ale potem ładnie jadł. Oby tak dalej
super
Dziś zrobiłam mu kaszkę na moim mleku i niestety zgęstnieć nie chciała Ale miałam próbkę bananowej z bobovity na mm i mu zrobiłam- heh jeszcze nigdy nie widziałam jak mój synek cieszył się na każdą łyżeczkę jedzonka- bardzo mu posmakowała.
u mnie była przy Poli ta sama historia, fajnie, że Maksiowi smakuje, ja pewnie bedę jak wcześniej Nestle dawać, bo jest na mleku Nan, a to myślę małej podawać
u nas 8 stopni i zachmurzone, brrr
u mnie podobnie, ja przy zapalonym świetle siedzę, zaraz pewnie sie rozpada
Krzysiu lepiej się czuje, mniej kaszle, katarek też mniejszy. Za to mnie coś łapie
dobrze, ze Krzysiu lepiej, duzo zdrówka dla Was
Zmykam robić naleśniki póki mała śpi, własnie sie rozpadalo