No ja mam dwa kocyki i jeden dostane w wyprawce z pracy i sie zastanawiam nad jeszcze jednym ale to najwyzej w styczniu jeszcze kupie bo nie wiem czy ciocia albo babcia nie kupia
a ja dzis kupilam sobie nowy telefon i wlasnie.sie nim bawie bo ma wifi i mezu mi neta skonfigurowal wiec moge lezec z telefonem i sie bawic
Beatka78, ten kocyk jest boski ,też go ost pokazywałam dziewczyną ,u nas w sklepie bobasa kosztuje majątek ponad 70zł na allegro 42zł chyba i też chce go zamówić ,do tego jeszcze taki inny bobasa i okrycie kąpielowe tylko czekam aż w 100% poznam płeć
no i powiem ci że macałam go w sklepie ten koc jest boski ,mega gruby i rewelacyjny w dotyku więc będziesz bardzo zadowolona
Beatka78, dokładnie o tym ,sama tez taki kupie ,bo choruje na niego ,no i to przebicie w klepie kosztuje prawie jeszcze raz tyle więc warto na allegro kupić
Witam o świcie :)
spać nie mogę od 3
Dziewczyny koce dla maluszków super
ja mam na razie jeden- kupiłam w Pepco.
Co do koszul to planuje kupić raczej na końcu moich zakupów.
Aż nie mogę uwierzyć, że za 10 tygodni Lilusia juz moze byc z nami...
no strasznie szybko ten czas leci nieraz sobie myślę ze przecież dopiero co robiłam test i nie wierzyłam że naprawdę jestem w ciąży a tu juz połówka minęła i wyraźnie czuję kopniaki