pewno że się cieszy ale nie z tego że to chłopak bo on nigdy nie mial parcia na męskiego potomka
owszemwszyscy będą tak wmawiać ale ja wiem że to nieprawda
poprostu cieszymy się że będzie jakaś odmiana
[ Dodano: 11-10-2011, 08:32 ] wisnia3006, strasznie mi ciebie żal a właściwie was
strasznie zarzygany ten nasz wątek
w takich chwilach dziękuje Bogu za takie ciąże jak mam
a ja zamowilam sobie wlasnie poduszke do spania dla kobiet w ciazy o dlugosci 1.90 :D zeby odciazyc kregoslup :D a najlepsze jest to, ze za przesylke place wiecej niz za poduszke no ale i tak wychodzi mi 2x taniej niz zeby kupic tu poduszke
A mi jest bardzo żle dziewczyny życie mi sie wali całą noc nie przespałam wczoraj sie dowiedzialam że mój tata ma dużego guza na lewej nerce masakra tak sie ten rak czepia mojej rodziny. Moja mama w tamtego sylwestra miała wycinanego guza na pęcherzu moczowym rok nam sie zaczął paskudnie. Okazało sie że mama ma pół złośliwego bo lubi odrastać naszczęście nie ma przerzutów. Teraz po pół roku jej odrósł i miała znowu wycinany a teraz tata ja chyba tego nie przeżyję . Mama dzwoniła że tata narazie nic nie wie bo ona poszła z jego wynikami i rezonansem do lekarza on nie chodzi po lekarzach ale strasznie schudł 20kg wiec mama mu porobiła wyniki prześwietlenia i wyszło . Mój tata jest słaby psychicznie i boję sie że tego nie przeżyje
Przepraszam że sie tu wypłakałam na naszym radosnym wątku ale nie umiem od wczoraj sie niczym cieszyć
asiab przechodzilam przez to samo .. moja siostra w wieku 4 lat miala guza na mozgu... milala go wycinanego i wszytsko w porzadku musisz wierzyc u nas w rodzinie to tez czesta przypadlosc moje 2 ciocie (siostry mojej mamy) mialy guzy na sczzescie nic zlosliwego dzis sa zdrowe i nic im nie jest
asiab, kochana trzymaj się choć wiem, że nie jest łatwo, muszisz być dzialna dla dzieci i taty, musisz mu powiedzieć, że ma walczyć, bo ma dla kogo żyć, ale i sami będziecie musieli go wspierać na każdym kroku, Będzie dobrze tylko MUSISZ w to uwierzyć
jagodka24, gratuluję chłopaczka Dzowneczku, fajnie, że u dzidziusia wszytsko dobrze i że wyniki dobre.
Mnie dziś głowa boli i jakoś muszę to przemęczyć
Miłego dnia, wracam do pracy bo mam jej MASĘ!!