pogoda straszna

zurek juz wcinal wczoraj sos z placka po zbojnicku i frytki

Ania super, że urodzinki Hani udane i taki fajne prezenty

Murchinson czekamy na wieści i fotki

na 16 mam klientkę na pazury

zurek juz wcinal wczoraj sos z placka po zbojnicku i frytki
lepiej to sprawdzićjutro idę z Krzysiem do kontroli, bo nie mija mu to przeziębienie.
łącznie z Hanią 7a ile małych gości mieliście ?
dlaczego?bo króliki indyki odpadają
warzywka przecież różnie można mieszaćDziewczyny jak ,któraś gotuje domowe zupki to napiszcie z czego robicie
U nie było podobnie-najpierw lekko czerwone i swędzące i opuchnięte powieki, potem zaczęła skóra pękać/łuszczyć na szczęście mi surowica się nie wylewała. Swędziało niczym przy ospie. Teraz jak tylko widzę, że powieki robią się lekko czerwone to smaruję protopiciem i telfast łykam.Emilia sorkiprzeczytałam, ale zapomniałam odpisać
u mnie z oczami zaczęło się tak, że robiły się zaczerwienione i puchły, skóra bardzo swędząca, później skóra zaczęła pękać i sączyła się surowica
teraz zdarza się, że swędzą, lekko puchną powieki i są lekko zaczerwienione.
To jedziemy razeme tam, przynajmniej masz piekne paznokcie![]()
![]()
mi tez by sie przydal porzadny manicure
nie, zurem nakarmila go moja babcia o czym ja sie po fakcie dowiedzialam i na nia wkurzylam, sos jadl bez dodatkow a frytki ssie jak flipsy az sie rozmamlajażartujesz prawda?
Mam nadzieję, że mi przejdzie szybciejbo jakiekolwiek odchylenie to lzy w oczach stawaly. Moj szwagier jest 9 lat po punkcjach i do dzis odczuwa dyskomfort.
I nasze przeziebienie przerodzilo sie w zapalenie gardla i temperatura prawie 38. Musi brac antybiotyk a juz nam dzis rece opadaja przy nim strasznie jest niespokojny i marudny![]()
Mieliśmy jechać w góry w to samo miejsce co Nowa, ba nawet zarezerwowaliśmy miejsce ale przez siostrę mojego D nie pojechaliśmyMurchinson, a nie mieliscie wstapic w drodze do Piekar?![]()
to tak jak u nas, musialam malego zawiezc do przedszkola, brrrciemno, mokro, wietrznie i zimno za oknem więc pędzę zrobić.
Mieliśmy jechać w góry w to samo miejsce co Nowa, ba nawet zarezerwowaliśmy miejsce ale przez siostrę mojego D nie pojechaliśmySzkoda gadać.
dzieki dziewczyny, myslalam, ze mlody ma moze azs, ale to chyba nie to, masc ktora dostal od alergologa pomoglamarkotka napisał/a:
Emilia sorkiprzeczytałam, ale zapomniałam odpisać
u mnie z oczami zaczęło się tak, że robiły się zaczerwienione i puchły, skóra bardzo swędząca, później skóra zaczęła pękać i sączyła się surowica
teraz zdarza się, że swędzą, lekko puchną powieki i są lekko zaczerwienione.
U nie było podobnie-najpierw lekko czerwone i swędzące i opuchnięte powieki, potem zaczęła skóra pękać/łuszczyć na szczęście mi surowica się nie wylewała. Swędziało niczym przy ospie. Teraz jak tylko widzę, że powieki robią się lekko czerwone to smaruję protopiciem i telfast łykam.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość