Cześć babeczki,
ja się ostatnio mega opuściłam w czytaniu o pisaniu nie wspomnę i chyba czytanka nie dam rady nadrobić bo lecicie jak burza
Rzuciło mi się w oczy że wpadłyście na super pomysł mierzenia brzuszków

i ja też chciałam swój zmierzyć ale moje dziecko własnie dziś miało miarkę w rękach i teraz nie wiem gdzie jej szukać , mam nadzieje że jutro będzie pamiętał dzie ją położył
U mnie OK, czuje się dobrze, lekarz twierdzi że wszystko idealnie
ale od poniedziałku jestem na L4 . Wzięlam sobie do następnego wtorku żeby troche odpocząć poza tym moi rodzice wyjechali więc byłby problem z odprowadzaniem i odbieraniem Olka a tak luzik jeździmy sobie do przedszkola potem mamusia szaleje po sklepach, odbiera dziecko i siedzimy sobie w domku
Dziś znowu skusiłam się na lumpka i znowu maleństwu przybyło ciuszków

a tysiąc razy sobie tłumaczyłam że nie trzeba będzie kupować bo mam wszystko po Olku

Kupiłam sobie dziś też koszule nocną taką do karmienia ale to już w sklepie normalnym

Jutro chcę się zabrać za porządki w szafie bo musze wygospodarować jakieś dwie półeczki dla bobasa, jak postawimy w sypialni łóżeczko to nowej komody nie wcisne więc musze poupychać w szafie tak żeby zwolnić co nie co

tak więc jutro mam ciężkie zadanie

No i nie wiem jak wy ale ja jutro mam w planach zrobić na allegro zakupy prezentowe na święta , bo wiem że w grudniu na pewno nie będę miała do tego głowy

W sumie to najważniejsze dzieci, Olek + 2 chrześniaków i córeczka przyjaciółki, rodzicom jakieś drobiazgi kupię albo witaminki typu biovital
zaraz wskakuje pod prysznic i też zmykam na modelki
[ Dodano: 12-10-2011, 21:20 ]
Przejrzałam też fotki waszych brzucholków i kurde superaśne wszystkie, hihi mi też antenka sterczy i nie wiem od czego to zależy bo w pierwszej ciąży do końca miałam schowany pępek