Mam nadzieje ze mnie przyjmniecie

jasne że takMam nadzieje ze mnie przyjmniecie
ale fajna wpadka gratulacjehej dziekuje no powiedzialabym ze wpadka he
ja też miałam plamienia z nadrzerki a co do szyji to mam krótką szyjkeTe plamienia to od lekkiej nadrzerki z szyjką wporzadku pozamykane wszystko
to napewno ze stresuDzis juz njie wiem czy z wrażenia czy z innego powodu boli mnie brzuchol, dzwoniłam do lekarza, każał sie uspokić i nie denerwować skoro ustało, to powinno być ok.
mama tylko do niego dzwoni nam nie kazała dzwonić bo nie idzie z nim rozmawiać przez tel rozkleja sie a nie wolno mu sie denerwować bo dostanie gorączki i ciśnienia i niewykonają jutro aperacji. Rano ma mieć operacje nie wiemy czy będą usuwać całą nerkę czy połowe lekarz powiedział że jak go otworzą to zobaczą. Operacja ma potrwać ponad 2 h. Chyba nie będe spala całą nocAsiab- jak tata? Trzymam kciuki, aby sie udało!!!
to była żywa czerwona krew czy takie brazowe brudne bardziej ? Bo ja miałam taka brązową wydzielinę . Myślę że wszystko jest ok u ciebie a brzuszek boli bo sie martwisz jak sie nie powturzyło wiecej to sie nie denerwuj tak jak lekarz kazał.u mnie wczoraj wieczorem po przytulanku z mężusiem pojawiło sie plaminie, tak sie przeraziłam, czy któraś z Was tak miała. Dzis juz njie wiem czy z wrażenia czy z innego powodu boli mnie brzuchol, dzwoniłam do lekarza, każał sie uspokić i nie denerwować skoro ustało, to powinno być ok.
a co lekarz na to białko ?a tak pozatym to dalej mam białko w moczu od poczatku ciązy mi się trzyma , to podobno coś z nerkami ma związek
witaj i gratulujęMam nadzieje ze mnie przyjmniecie
gdzies wyczytałam ze tak moze być po stosunku...pewnie czujesz już ruchy maleństwa...wiec ono powinno cie uspokoiću mnie wczoraj wieczorem po przytulanku z mężusiem pojawiło sie plaminie,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość