no dzięki, dzięki.podaj mi proszę datę dokładną urodzenia twojego najmłodszego syneczka, to też mu suwaczek trzasnę i dopiszę was do wątku
Leonek 22.o9.2010
niestety dla Karoliny cięzko jest kupić w cenie niższej niż 200-300 zł buty w stacjonarnym sklepie w internecie są dużo tańsze dlatego ja kupuję przez neta , nie obawiam się złego wyboru bo zanim kupię porządnie je sprawdzam na opiniach , a jak mam jakieś pytania to kontaktuje się ze sprzedawca i dopytuję , ale wiadomo, że kupowanie w internecie to zawsze jakies ryzyko jednak ja już tyle razy kupywałam buty Karolinie w sklepach internetowych , że wiem czego mam szukać na co zwracać uwagę, o co pytać..Nicola, butki śliczne, ale ja jednak wolę jak maluch przymierzy i jak je sama sobie chwycę do ręki. Zakup śniegowców przed nami dopiero
ja myślę ze to jest kwestia przełamania się...jak się raz kupi i one pasują i jest się z nich zadowolonym i do tego jeszcze cena jest niższa to potem się kupuje cześciej.ale wiadomo, że kupowanie w internecie to zawsze jakies ryzyko jednak ja już tyle razy kupywałam buty Karolinie w sklepach internetowych , że wiem czego mam szukać na co zwracać uwagę, o co pytać..
ale słyszalam ze w poznaniu w tym roku studia konczy sie w maju przez euro. wiec masz lepiej niz ja. u mnie najgorzej pisanie tej pracy mgrmarzę już o tym, by jak najszybciej skończyć tą szkołę
DziękiMagdalena_82, sliczne zdjecia, chlopaki pierwsza klasa a ty super laska.a jak mieszkaliscie w polsce to skad jestescie?
ajjjj, jeszcze troszke będzie Cię męczyća ja znowjuz wiem ze nie jestem tworzona do bycia w ciazy
z zuzia wymiotowalam cala ciaze wiec juz sie szykuje ze to samo bedzieajjjj, jeszcze troszke będzie Cię męczyć
teraz troszke przeszla ale wczesniej zuzka szla spac a ja razem z nia domofon odkladalam bo mieszkamy na parterze ulotki listonosz i inne osoby jak chca wejsc to dzwonia do nas.A jak radzisz sobie z sennością
po licencjacie jestem ped specjalna a na mgr koncze wspierajaca. i mysle ze gdybym nie miala renty po ojcu to bym nie sktudiowala bo kasy brak.To znaczy w Polsce studiowałam pedagogikę przedszkolną
wisnia3006, współczuje tych wymiotówkwestia przełamania się..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość