Witajcie! Widze, ze wszędzie zimno i ponuro
Ja dziś mam wolne z okazji Święta Edukacji
szkoda że to tylko jeden dzień w rokuszczesciara
takNauczycielka jesteś??
żebyś wiedziaładlatego nie ma jak komp
już ci chłopak rozrabia?Powiem Wam dziewczyny, że nie spodziewałam się, że mały będzie aż taki łobuz
to mało powiedziane raczkuje, i wszędzie gdzie nie wolno wejdzie, i wogóle juz prawie chodzi, bo potrafi dwa-trzy kroczki zrobić jak przechodzi po od jenego mebelka do drugiego , oj będę ja z nim miałajuż ci chłopak rozrabia?
hehe to widze, że Hania tak samo jak Oliwcia się przemieszczała , usiadła i przemieszczała się pupąale za to na pupie się przemieszczała tak śmiesznie
już wróciła ? A daleko do tej koleżanki, że ją samą puściłaś?Hani nie ma nadal,ciekawe o której do domu zawita
ile razy Ci śpi w ciągu dnia? A wogóle to pewnie już mała zaczyna siadać co?Milena właśnie 2 drzemkę zalicza
ona pojechała do kuzynki Zosi 5 km dalej,mąż ją zawiózł bo chciała a do domu wróciła dopiero o 19już wróciła ? A daleko do tej koleżanki, że ją samą puściłaś?
2-3 drzemki ma,łącznie prześpi 2-4 godziny a do siadania to się podciąga jak czegoś się złapieile razy Ci śpi w ciągu dnia? A wogóle to pewnie już mała zaczyna siadać co?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość