zrobilam sobie maly wypad z t. i dlatego mnie nie bylo przez kilka dni :D
zabieram sie za czytanie waszych poscikow

bylam u lekarza w piatek i OGLASZAM, OGLASZAM ZE BEDE MIALA CORECZKE
ale super gratulujebylam u lekarza w piatek i OGLASZAM, OGLASZAM ZE BEDE MIALA CORECZKE
ja też już chodzę w płaszczyku zimowym bo w grudniu to sie w niego nie zmieszczękurtkę zimowa przywdziałam, a co nie mam zamiaru marznąć
w jakim sklepie ? A z jakiej miejscowości jesteś ?POlecam wszystkim bo 50% przeceny! :)
jagodka24, gratulacje![]()
chłopaki są fajne
![]()
A mi jest bardzo żle dziewczyny życie mi sie wali![]()
całą noc nie przespałam wczoraj sie dowiedzialam że mój tata ma dużego guza na lewej nerce
![]()
![]()
masakra tak sie ten rak czepia mojej rodziny. Moja mama w tamtego sylwestra miała wycinanego guza na pęcherzu moczowym rok nam sie zaczął paskudnie. Okazało sie że mama ma pół złośliwego bo lubi odrastać naszczęście nie ma przerzutów. Teraz po pół roku jej odrósł i miała znowu wycinany a teraz tata
![]()
ja chyba tego nie przeżyję
![]()
. Mama dzwoniła że tata narazie nic nie wie bo ona poszła z jego wynikami i rezonansem do lekarza on nie chodzi po lekarzach ale strasznie schudł 20kg wiec mama mu porobiła wyniki prześwietlenia i wyszło
. Mój tata jest słaby psychicznie i boję sie że tego nie przeżyje
![]()
![]()
Przepraszam że sie tu wypłakałam na naszym radosnym wątkuale nie umiem od wczoraj sie niczym cieszyć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość