margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2011, 10:00

ja wczoraj też dokonałam zakupu kilku rzeczy dla malutkiej :D teraz tylko czekać aż przyjdą :ico_sorki:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2011, 10:08

Witam sie i ja.
Wstałam dzisiaj z bólem głowy i oczywiście tak jak wszystkie chyba , spać nie mogłam - to już 5 noc z kolei.
A najlepsze było dzisiaj to co mi się śniło- a sniło mi się- Uwaga, że urodziłam trojaczki :ico_olaboga: 2 chłopaków i dziewczynke, z tym że jedn już normalnie gadał i był strasznie niedobry hehe

A co do prania- to ja oczywiście jeszcze nic nie uprałam,ale mam nadzieję że jutro sie w końcu dowiemy kto tam siedzi u mnie na 100% i sie wezmę za pranie i małe zakupy.
No i trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok z maleństwem :ico_sorki:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 paź 2011, 10:36

Gabi- dziękuję, o wiele lepiej sie czuje, tylko jeszcze katar został, no i w nocy mnie kaszel złapał że przez godzine chyba nie spałam,ale to tylko dlatego że mnie tam drapało w środku

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2011, 10:52

Mad., to duża dzidzia Twojej szwagierki, bo przeciez jeszcze prawie miesiac do porodu.
Wczoraj po badaniu jak wróciłyśmy do domu miała krwawienia. W ogóle okazało się (bo zrobili jej KTG), że ma skurcze, a ona zupełnie nic nie czuje. Dostała leki na 2 tyg by powstrzymać ewentualny poród. Jest w 36tc. Mówi, że czuje że szybciej ją weźmie... Zobaczymy. I fajnie, bo pomimo wady małej może rodzić naturalnie :-) nie jest to przeszkodą.

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

18 paź 2011, 10:54

dzień dobry:)

oj, u nas tez zimno sie zrobilo :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Wieje strasznie, choc slonko na razie ladnie swieci....

szyszeczka, rozumiem cie doskonale, w ciazy z filipkiem musialam lezec od 19 tygodnia, myslalam ze wyjde z siebie.... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: to byla chyba najdluzsza ciaza swiata....i jeszcze 2 tygodnie przenosilam...Pamietam, jak czytalam kalendarze ciązowe, te tygodniowe i wydawalo mi sie ze tydzień trwa wiecznie....Bo teraz niby nie pracuje ale czas leci nieublaganie....nie moge uwierzyc, ze tylko 11 tygodni zostalo :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Gabi, oj takie przechadzki tez niestety mam.....Filip przychodzi do mnie, staje przy łózku i mówi :"Przyszedlam!!!" no i problem, bo on uwielbia nakrecac sobie moje wlosy na palce i to boli....wiec jak maż jest to zabiera go z powrotem do jego pokoiku ale zawsze jest awantura i placz, bo on chce s[ac z mama :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Ja za pranie sie jeszce nie biore, straaaaaasznie mi sie nie chce....ale za to mam juz prace do napisania do szkoly, wiec nudzic sie nie bede, oj nie....Dzisiaj wieczorem tez szkolka mnie czeka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2011, 11:01

oj pędzić to i mnie pędzi nieubłaganie ta ciąża z jednej strony fajnie bo coraz bliżej do porodu ale z drugiej strony to szkoda że to tak szybko mija bo okres ciąży jest naprawdę cudownym przeżyciem :-)

ja już koncze zupkę pomidorową gotować i się na chwilkę zdrzemnę jednak :ico_oczko:
miałam się przedtem połozyć ale przyszła teściowa i nic mi z tego nie wyszło a o pierwszej będe musiała po Olkę do szkoły iść
to się zdaze chwilkę kimnąc

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2011, 11:08

a imię ma szwagierka wybrane dla Malutkiej? Chyba, że pisałas, a ja nie pamietam
Od samego początku miała być i będzie Zuzią :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2011, 11:25

i będzie Zuzią
ja mam siostrę Zuzię :)
Gabi, ubranka kupiłam takie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
w sumie to wszystko to juz rozmiar 74 i wiekszy bo tych najmniejszych to mam az za duzo :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2011, 11:29

Kurcze, musze na ta szafke zajrzec
koniecznie :) ja za te ubranka juz z przesyłką zapłaciłam 35zł w tym dostanę dwa gratisiki kapelusik i koszulkę :D mogłam sobie wybrać co chcę

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2011, 11:48

To i ja wrzucam moje ostatnie zakupy. Jak przeglądałam ciuszki dla małej, to większość od 62 mam, więc tych najmniejszych prawie w ogóle :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 paź 2011, 11:50 przez Mad., łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”